Yeni aracım Passat Variant:)

Aram1tH

Üye
İsim
Emre
Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhaba golften sonra yurtdışına git gel derken ve bu süreçte astra L ( sarı😀) dahil bir kaç geçiş aracı değiştirmeye müteakip , 2023 model 5k km de olan business bir variant aldım. Her daim sw araçları seven biri olarak tipik bir Türk kullanıcısı olduğum için cesaret edemezdim. Ancak Almanya ve bir çok avrupa ülkesi görüp yaşayınca ülkemizin ilginç bir sedan pazarı olduğu şaşırttı beni , keza kullanılan araçların % 50 sinden fazlası sw idi. Velhasıl kelam ülke topraklarına dönünce sw arayışı içine girdim. Ve her açıdan bana uygun olan passat varianta yönelmiştim. Fazla uzatmadan kısmet oldu arkadaşın arkadaşıydı satıyordu vs vs derken almış bulundum. Ve bu zamana kadar neden almadım dedim. Fotoğraf fazla çekemedim.

Ekli dosyalar

• IMG_5601.jpeg
    IMG_5601.jpeg
    261.1 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_5588.jpeg
    IMG_5588.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_5585.jpeg
    IMG_5585.jpeg
    175.4 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_5443.jpeg
    IMG_5443.jpeg
    183.4 KB · Görüntüleme: 107

Hayırlı olsun residance passat !

Size ederi maliyeti ne oldu bu 5000 km deki 2. El sw passatın ?

Bir çok türkün isteyipte cesaret edemediği sw 😂 güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun hocam. 🧿 En mantıklı araçlardan birisi bence. Dayımda B6 ve B7 Passat Variant vardı, çok keyifliydi. Kullanışlılığı ve konforu bir arada sunuyor.

sıfır Araba piyasasında fiyat takibi yapanlara?

Bu business passatı 2023 kasım+aralıkta vw-tr 1.500 den verdiklerinde ben dahil herkes muhalefet etmemisti (alın geçin engel yok yani)

Çünkü bu business passatları 1.800 den şaak diye 1.500 indirdiklerinde
Sw bir araç icin helal alınabilirlik katsayısına ulaşılmıstı

Kasım - aralıktan bu yana 8-9 ay gecti
sıfır Araç piyasasının listeleri nerden baksan %25 kesin zam yedi. (Edit : mevduat faizine göre 12 aylık getiri %54 ise 9 aylık getiri %39,5 olur . Yani faiz getirisi şu dönemde araba fiyatını solladı diyebiliriz !! bu kısım ayrı dursun)

Kasım aralıkta 1500 olan bu önceki kasa variant passat bugün sıfır olarak satılsa 1750-1800 den anahtarı verirlerdi

Ben güncel yeni kasa business passatı istiyorum diyene anahtarı sallama fiyatı bugün 2.190 lira (bknz: DH sıfır araç fiyatları)

Yok eski kasa yı istiyorum diyene 1.750-1800 lira olurdu bugün (sıfır satışı olsa )

@Aram1tH

5000 km de 2.el önceki kasa olana 1.550 vermiş işi bitirmiş. Hayırlı olsun.:ederi bu gibi zaten

Hele bide 9 aydır parası faizde ise
Aralıkta zulaya atılan 1.500 lira
Bugün

1500 x %39,5 faiz

Parası 2.085 oldu !!!!!

1550 ye 5000 km de passat sw

Geriye kalanı cep harçlığı

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Kıymetli yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.

Kazasız belasız İnşallah hayırlı olsun çok güzel benim nazarımda b8 variant kıymetli ve özel bir araç güle güle kullanın👍

Uzun bir aradan sonra herkese tekrardan merhaba golften sonra yurtdışına git gel derken ve bu süreçte astra L ( sarı😀) dahil bir kaç geçiş aracı değiştirmeye müteakip , 2023 model 5k km de olan business bir variant aldım. Her daim sw araçları seven biri olarak tipik bir Türk kullanıcısı olduğum için cesaret edemezdim. Ancak Almanya ve bir çok avrupa ülkesi görüp yaşayınca ülkemizin ilginç bir sedan pazarı olduğu şaşırttı beni , keza kullanılan araçların % 50 sinden fazlası sw idi. Velhasıl kelam ülke topraklarına dönünce sw arayışı içine girdim. Ve her açıdan bana uygun olan passat varianta yönelmiştim. Fazla uzatmadan kısmet oldu arkadaşın arkadaşıydı satıyordu vs vs derken almış bulundum. Ve bu zamana kadar neden almadım dedim. Fotoğraf fazla çekemedim.
Hayırlı olsun hocam.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim. Benimde golf den sonra almak istediğim bir araç.

Geri
Üst Alt