Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakıt soğutma borusu mu ne bir hortum var motor muhafaza kapağının altında o hortumun klipsinden çıkartın. Bununla ilgili bir kaç video var. Ben ilk duyduğumda yatak sesi sanmıştım veya sübap vurma sesi diye endişelenmiştim ancak sorunum çözüldü aynı sorudan bir çok video var. Bazen o hortum/boru koptuğu için vibrasyonla aynı sesi verebiliyor.
Hocam araç 32 bin km’de 35 tfsi. Bugün bir çukur vardı 25-30 km hızla falan giderken sert olmayacak şekilde geçtim üzerinden ondan sonra başladı gibi geldi bana. Birşey sürtüyor gibi bir ses. @Atesci@ofk77
Hocam bana gevşek bir civata, pul ya da sert plastik bir aksamın titreşimden dolayı yaptığı bir sese benzettim açıkcası. Rulman uğultusu duyamadım. bağlantı noktalarını elle kontrol etmenizi tavsiye ederim
Hocam araç 32 bin km’de 35 tfsi. Bugün bir çukur vardı 25-30 km hızla falan giderken sert olmayacak şekilde geçtim üzerinden ondan sonra başladı gibi geldi bana. Birşey sürtüyor gibi bir ses. @Atesci@ofk77
Emsal kilometrelerde bizim araçlar benimkisi de 2020 27.000 de aslında sürekli gelen bir ses ama belki ondan sonra dikkat çekmiştir bir de yakıt doluluk durumunun da bahsettiğim duruma etkisi var gönlünüz rahat olsun motor muhafazasını söküp bence videodaki borulara bir elle bastırıp gözlemlemenizi tavsiye ederim