Golf 7 Dsg Arızası ve Ağır Bakımlar

aoatr

Üye
İsim
Ali
Araç
Golf 7
Merhabalar arkadaşlar. Yakın zamanda aracım (2015 model 1.2 tsi dsg Golf - 160bin kmde) şanzıman hatası verdiğinden bir özel servise götürdüm. 10bin bakımı ve triger değişim vakti de yaklaştığından (triger 70-80 bin km yağ 9bin km oldu) hazır sökülmüşken hepsi değişsin dedim. Dsg kartı orjinal sıfır kartla değişecek. Diğerleri de aynı şekilde. Sormak istediğim bir kaç konu var.
-Öncelikle bakımını yaptırmam gereken başka bir şey var mı bu durumda? Başka yerde duymasam da usta akünün zayıflaması da şanzıman kartının yanmasına sebep olabilir demişti örneğin akü değişimi gibi? Veya basınç tüpü değişimi gibi.
-Araca bu saatten sonra binmek mi daha mantıklı yoksa satmak mı?
-Bir de teslim alırken ustaya sormam gereken sorular var mı? Örneğin şanzıman yağı yenilendi mi ya da şurasına bakıldı mı gibi falan nelere dikkat etmemiz lazım?

Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Kazasız, belasız, arızasız hayırlı günler dilerim.

Merhaba, çok geçmiş olsun aynı durum bende de mevcut, karta ne fiyat aldınız? Orijinal kart piyasada çok bulunmuyor. Kart garantisini sorun, kavramanızın durumunu sorun, akü düşük voltajda kalırsa en hassas malzeme olan kartı yakıyor doğrudur.

Upvote 0
Merhaba, çok geçmiş olsun aynı durum bende de mevcut, karta ne fiyat aldınız? Orijinal kart piyasada çok bulunmuyor. Kart garantisini sorun, kavramanızın durumunu sorun, akü düşük voltajda kalırsa en hassas malzeme olan kartı yakıyor doğrudur.
Usta tanıdık olduğundan henüz net fiyatını öğrenmedim yarın öğrenip size net bir şekilde yazarım. Yine de bi 30bin vardır. Kart orjinal olduğundan 1 yıl garanti veririm dedi şanzımana. Aküyü de ölçecekler. Kavramayı sorayım yarın gidince.

Upvote 0
Dsg kart değişimi, güçlendirilmiş tüp ve contalarla mekatronik yağ değişimi, triger ve moror yağ bakımı, filtreler ile birlikte toplam 60 bin TL tuttu. Kart 30bin TL.

Upvote 0
Dsg kart değişimi, güçlendirilmiş tüp ve contalarla mekatronik yağ değişimi, triger ve moror yağ bakımı, filtreler ile birlikte toplam 60 bin TL tuttu. Kart 30bin TL.
Teşekkürler fiyatlar Ankara ile aynı, önümüzdeki hafta ben de yaptıracağım. Bununla geçmiş olsun diyelim

Upvote 0
Allah kaza bela vermesin abi, yapacak bir şey yok.

Upvote 0

Geri
Üst Alt