Golf 7.5 Rline Direksiyon Tavsiye

Yavuzcan24

Yeni Üye
İsim
Yavuz
Herkese hayırlı forumlar, Golf 7.5 Comfortline aracım için R Line direksiyon takma arefesindeyim. Nelere dikkat etmem gerekir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Sarı site ve instagram üzerindeki tuningciler ile görüştüğüm fiyatlar birbirinden farklı 13.000₺ ile 25.000₺ arasında değişiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

piyasada birkac kalitede mal var

13.000 civari olanlar tavsiye etmem almam satmam kullanmam

İyi kalitede malzeme 16-17 civari basliyor airbagsiz

1-2 sene once burda forumdaki arkadaslara Avrupa uretimi olan kalitelisini 13.000 civarina mal satmistim artik satmiyorum cunku piyasada bu fiyatlar olunca millet pahaliya sattigimi saniyor :)

Ayrica araciniza uygun tus takimli direksiyon alin piyasada acc tuslu verebilirler sonra hiz sabitleyiciniz varsa calismaz

Satana kadar uyar derler :)

Eskiden sattigim mallar

Ekli dosyalar

• IMG_3727.jpeg
    IMG_3727.jpeg
    132.8 KB · Görüntüleme: 52
piyasada birkac kalitede mal var

13.000 civari olanlar tavsiye etmem almam satmam kullanmam

İyi kalitede malzeme 16-17 civari basliyor airbagsiz

1-2 sene once burda forumdaki arkadaslara Avrupa uretimi olan kalitelisini 13.000 civarina mal satmistim artik satmiyorum cunku piyasada bu fiyatlar olunca millet pahaliya sattigimi saniyor :)

Ayrica araciniza uygun tus takimli direksiyon alin piyasada acc tuslu verebilirler sonra hiz sabitleyiciniz varsa calismaz

Satana kadar uyar derler :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-05 at 17.43.03.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-05 at 17.43.03.jpeg
    77.5 KB · Görüntüleme: 34
Hocam görüştüğüm yerdeki ürün bu benim aracımda hız sabitleyici yok malesef herhangi bir sorun yaşatır mı, yoksa referans vereceğiniz bir yer var mı oraya mı bakayım teşekkürler

Hocam görüştüğüm yerdeki ürün bu benim aracımda hız sabitleyici yok malesef herhangi bir sorun yaşatır mı, yoksa referans vereceğiniz bir yer var mı oraya mı bakayım teşekkürler

Canli gormeden direksiyon konusunda kimseye maalesef kefil olamam

Hiz sabitleyici yoksa sorun olmaz problem yasatmaz

Geri
Üst Alt