1.4 TSI Highline vs 1.6 TDI Highline

Crazy112

Üye
İsim
Bülent
1.4tsi highline dsg 50bin de
1.6 tdi highline dsg 82 binde

İkisi de 1150 ikisinde de cam tavan yok hangisi alınır ve fiyatlar nasıl

2side golf 7.5 cam tavan yok

1.6 tdi golf 7.5 sahibi olarak kesinlikle 1.4 tsi oooo hem de km düşük karşılaştırmam bile.. bir de 1.6 tdi arkalar torsiyon, 1.4 tsi bağımsız diye biliyorum.

1.6 tdi golf 7.5 sahibi olarak kesinlikle 1.4 tsi oooo hem de km düşük karşılaştırmam bile.. bir de 1.6 tdi arkalar torsiyon, 1.4 tsi bağımsız diye biliyorum.
Abi yakıt çok olur mu acaba

Ben dizel sevmem ama yakit açısından daha avantajli olabilir millet uzun yolda basip gidiyor ben benzin çok yakacak diye basmaya korkuyorum yinede ben olsam tsi alirdim

1.4tsi seçerim. Sakin kullanımda Tsi da çok tüketmez.

Abi yakıt çok olur mu acaba
Sen beni dinle dizelden vazgeç benim arabayı satıyor olsaydım överdim belki biraz 😂😂, benzinlinin bakımları tabi iyi olması lazım yağ yakma, kaçak testlerini yaptır. Dizelde az çok belli enjektör sorun çıkartır motor daha sağlamdır. Uzun yol yapıyorsan sürekli dizel daha mantıklı. Genel olarak ben ele aldığımızda TSI diyorum.

Merhabalar,

Şu an yeni 1.6 TDI kullanıyorum, yakıt olarak çok fazla üzmüyor, performans olarakta gayet tatmin edici.
1.4 TSI motor deneyimleme şansım olmadı, 1.5 ECO TSI 150 HP DSG kullandım 1.5 yıl, performans olarak 1.6 TDI ile arasında çok fark var.
Güncel akaryakıt fiyatları sebebi ile biraz üzücü olabilir.
Çok fazla km yapmayacaksanız 1.4 TSI tercih edebilirsiniz.

Şimdiden hayırlı olsun :)

Konuya örnek bu 2 araç
Golf Degilde B8 (2017-2018) passat olsaydı

A) 1,4 tsi passat
B) 1,6 tdi passat

Tercih önerim (B) olurdu.

Hatta tdi passatta +70/+80 bin tl daha pahalı olurdu. (Buna ragmen B)

Golfde tercih 1.4 tsi oldu (doğru tercih)

Hayırlı olsun

Geri
Üst Alt