Fizyoterapist
Yeni Üye
golf aracım için takip cihazı alacağım , volkswagenin böyle bir uygulaması var mı
Kullandığım ürün Onvec marka ; alırken telefonunuza göre android ve ios uyumlu olanı tercih edebilirsiniz@Hemsir33 Kullandiginiz hangi ürün? Android tabanlı bir telde mi kullaniyorsunuz?
başka bir telefon sinyaliyle bulununca net konum olmasa da yakın konum mu bildiriyor?Takip cihazlarının bildiğim kadarıyla yıllık ücretleri oluyor , anlık takip ihtiyacınız yoksa airtag veya muadili cihazlar tavsiye ederim. AirTag muadili bir cihaz kullanıyorum . Gayet memnunum , 450 tl gibi bir fiyata almıştım. Parasını fazlasıyla hakediyor. En iyisi olsun derseniz direk airtag alınabilir . Yıllık pil masrafınız olur sadece kullandığım cihazdan anlık görüntü ekledim (adresi kapattım )
Hocam Mesafe olarak Ne kadar hata payı veriyorTakip cihazlarının bildiğim kadarıyla yıllık ücretleri oluyor , anlık takip ihtiyacınız yoksa airtag veya muadili cihazlar tavsiye ederim. AirTag muadili bir cihaz kullanıyorum . Gayet memnunum , 450 tl gibi bir fiyata almıştım. Parasını fazlasıyla hakediyor. En iyisi olsun derseniz direk airtag alınabilir . Yıllık pil masrafınız olur sadece kullandığım cihazdan anlık görüntü ekledim (adresi kapattım )
Ben Apple Airtag kullanıyorum, bana kullanışlı geliyor, aracın konumunu telefon üzerinde görebiliyorsunuz, park ettiğiniz konumu da görebiliyorsunuz. 1 yıldır pili bitmedi üstelik.golf aracım için takip cihazı alacağım , volkswagenin böyle bir uygulaması var mı
Evet belirttiğiniz şekilde çalışma prensibi . Yanından cihaz geçmesi yeterli. Max 5-6 metredir sapma payıbaşka bir telefon sinyaliyle bulununca net konum olmasa da yakın konum mu bildiriyor?