Araç takip cihazı önerisi

Fizyoterapist

Yeni Üye
İsim
Savaş
Araç
Golf
golf aracım için takip cihazı alacağım , volkswagenin böyle bir uygulaması var mı

Takip cihazlarının bildiğim kadarıyla yıllık ücretleri oluyor , anlık takip ihtiyacınız yoksa airtag veya muadili cihazlar tavsiye ederim. AirTag muadili bir cihaz kullanıyorum . Gayet memnunum , 450 tl gibi bir fiyata almıştım. Parasını fazlasıyla hakediyor. En iyisi olsun derseniz direk airtag alınabilir . Yıllık pil masrafınız olur sadece :) kullandığım cihazdan anlık görüntü ekledim (adresi kapattım )

Ekli dosyalar

• IMG_9350.jpeg
    IMG_9350.jpeg
    119.8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9349.png
    IMG_9349.png
    825.2 KB · Görüntüleme: 53
Takip cihazlarının bildiğim kadarıyla yıllık ücretleri oluyor , anlık takip ihtiyacınız yoksa airtag veya muadili cihazlar tavsiye ederim. AirTag muadili bir cihaz kullanıyorum . Gayet memnunum , 450 tl gibi bir fiyata almıştım. Parasını fazlasıyla hakediyor. En iyisi olsun derseniz direk airtag alınabilir . Yıllık pil masrafınız olur sadece :) kullandığım cihazdan anlık görüntü ekledim (adresi kapattım )
başka bir telefon sinyaliyle bulununca net konum olmasa da yakın konum mu bildiriyor?

Hocam Mesafe olarak Ne kadar hata payı veriyor

golf aracım için takip cihazı alacağım , volkswagenin böyle bir uygulaması var mı
Ben Apple Airtag kullanıyorum, bana kullanışlı geliyor, aracın konumunu telefon üzerinde görebiliyorsunuz, park ettiğiniz konumu da görebiliyorsunuz. 1 yıldır pili bitmedi üstelik.

Geri
Üst Alt