merhabalar iyi forumlar herkese.
golf 7 dizel aracıma uygun olarak üretilen
vogtland marka 45mm yay aldım.
parça kodu: 956150
birebir uyumlu arabanın basikligi tam istediğim gibi oldu jantlarım orijinal 16 inç comfortline jantı
lastik ölçülerinde oynama yok fabrika ölçüleri.
benim arabamda aşırı şekilde önden özellikle sol önden ses geliyor yayların kendi gıcırtısı.
ve arka yaylar inanılmaz sert. beklentimin çok daha üzerinde bir sertlik bunun için yapmam gereken tam olarak nedir.
ön takıma baktırdım sıkıntı yok dendi.
tek tahminim belki ön sünger takozları değiştirmek ve yayın etrafını hortum ile sarmak
ama arkadaki sertlik için ne yapılır bilmiyorum
torsiyon olduğu için sert olma ihtimali var.
ama bu kadar sert olmasını asla beklemiyordum.
(45mm golf için çok olduğunu biliyorum öneri ve tavsiyesi olan forum kullanıcıları için sorunumu yazdım. bundan önceki arabamda 7 sene 35mm pro kit kullandım. gerçekten beklentimden sert ve ön ses beni inanılmaz rahatsız ediyor.)
golf 7 dizel aracıma uygun olarak üretilen
vogtland marka 45mm yay aldım.
parça kodu: 956150
birebir uyumlu arabanın basikligi tam istediğim gibi oldu jantlarım orijinal 16 inç comfortline jantı
lastik ölçülerinde oynama yok fabrika ölçüleri.
benim arabamda aşırı şekilde önden özellikle sol önden ses geliyor yayların kendi gıcırtısı.
ve arka yaylar inanılmaz sert. beklentimin çok daha üzerinde bir sertlik bunun için yapmam gereken tam olarak nedir.
ön takıma baktırdım sıkıntı yok dendi.
tek tahminim belki ön sünger takozları değiştirmek ve yayın etrafını hortum ile sarmak
ama arkadaki sertlik için ne yapılır bilmiyorum
torsiyon olduğu için sert olma ihtimali var.
ama bu kadar sert olmasını asla beklemiyordum.
(45mm golf için çok olduğunu biliyorum öneri ve tavsiyesi olan forum kullanıcıları için sorunumu yazdım. bundan önceki arabamda 7 sene 35mm pro kit kullandım. gerçekten beklentimden sert ve ön ses beni inanılmaz rahatsız ediyor.)