Tolgakurt
Üye
Merhaba,arkadaşlar.2024 Golf R Line aracım için kablosuz Carplay almak istiyorum.Önerebileceğiniz ürün var mı?
Carlinkit 3-4-5 alınabilirMerhaba,arkadaşlar.2024 Golf R Line aracım için kablosuz Carplay almak istiyorum.Önerebileceğiniz ürün var mı?
kesinlikle katılıyorum size.çok sinir bozucuarabayı değiştirsen yeridir golf alıyorsun hemde r line kablosuz bağlantı yok dalga geçiyorlar bizimle
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ama inanın çok anlamıyorum.https://www.carlinkit.com.tr/tr/cpc...sel-android-13-oto-kablosuz-carplay-ai-kutusu bu nasıl bir cihaz,iyi midir acaba?Youtube netflix giren carlinkit aibox tbox mevcut
Rami dusuk oldugu icin internet video üzebilir sd karta video yüklenirse sorunsuz takilmadan calisir 2-16 gb
Kablosuz android auto ve carplay destekler
2.500 tl
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Ama inanın çok anlamıyorum.https://www.carlinkit.com.tr/tr/cpc...sel-android-13-oto-kablosuz-carplay-ai-kutusu bu nasıl bir cihaz,iyi midir acaba?
Teşekkür ederim.Evet amaç kablosuz Carplay.Bu uygun değil midir ya da daha doğru bir ifade ile bu daha mı kapsamlı bir cihaz?Bu cihazın başka özellikleride mi var?Siz biliyorsunuz beni aydınlatırsanız,sevinirim.Mesela Sim Card yuvası var diyor.O ne için acaba?Rica ederim hocam
Cillop gibi mal
8-128 gb
Butce varsa mutlu eder
Ama sadece kablosuz CarPlay ise amac bu kadar para verilmez
Teşekkür ederim.Evet amaç kablosuz Carplay.Bu uygun değil midir ya da daha doğru bir ifade ile bu daha mı kapsamlı bir cihaz?Bu cihazın başka özellikleride mi var?Siz biliyorsunuz beni aydınlatırsanız,sevinirim.Mesela Sim Card yuvası var diyor.O ne için acaba?
Çok teşekkür ederim,cevabınız içinSizin ihtiyacınza gore daha genis kapsamli
amaciniz kablosuz CarPlay oldugundan bunu almayin
Sim kart girisi tel internet paylasimi ihtiyacı olmadan internet direk cikar ama onda da sim kart kaydi gerekebilir
Carlinkit 4.0 -5.0 alin 2.000 tl civari
Yada ottocast u2air alin 2.500 civari
Bu cihazlar mutlu eder sizi
Çok teşekkür ederim,cevabınız için
hocam size nasıl ulaşabilirim rcd330 ekran içinRica ederim
hocam size nasıl ulaşabilirim rcd330 ekran için