Kablosuz Carplay

Tolgakurt

Üye
Araç
Golf 1,5
Merhaba,arkadaşlar.2024 Golf R Line aracım için kablosuz Carplay almak istiyorum.Önerebileceğiniz ürün var mı?

arabayı değiştirsen yeridir golf alıyorsun hemde r line kablosuz bağlantı yok dalga geçiyorlar bizimle

Youtube netflix giren carlinkit aibox tbox mevcut

Rami dusuk oldugu icin internet video üzebilir sd karta video yüklenirse sorunsuz takilmadan calisir 2-16 gb

Kablosuz android auto ve carplay destekler

2.500 tl

Ekli dosyalar

• IMG_2466.jpeg
    IMG_2466.jpeg
    137.5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_2464.jpeg
    IMG_2464.jpeg
    91.2 KB · Görüntüleme: 24
Rica ederim hocam

Cillop gibi mal

8-128 gb

Butce varsa mutlu eder

Ama sadece kablosuz CarPlay ise amac bu kadar para verilmez
Teşekkür ederim.Evet amaç kablosuz Carplay.Bu uygun değil midir ya da daha doğru bir ifade ile bu daha mı kapsamlı bir cihaz?Bu cihazın başka özellikleride mi var?Siz biliyorsunuz beni aydınlatırsanız,sevinirim.Mesela Sim Card yuvası var diyor.O ne için acaba?

Teşekkür ederim.Evet amaç kablosuz Carplay.Bu uygun değil midir ya da daha doğru bir ifade ile bu daha mı kapsamlı bir cihaz?Bu cihazın başka özellikleride mi var?Siz biliyorsunuz beni aydınlatırsanız,sevinirim.Mesela Sim Card yuvası var diyor.O ne için acaba?

Sizin ihtiyacınza gore daha genis kapsamli

amaciniz kablosuz CarPlay oldugundan bunu almayin

Sim kart girisi tel internet paylasimi ihtiyacı olmadan internet direk cikar ama onda da sim kart kaydi gerekebilir

Carlinkit 4.0 -5.0 alin 2.000 tl civari

Yada ottocast u2air alin 2.500 civari

Bu cihazlar mutlu eder sizi

Sizin ihtiyacınza gore daha genis kapsamli

amaciniz kablosuz CarPlay oldugundan bunu almayin

Sim kart girisi tel internet paylasimi ihtiyacı olmadan internet direk cikar ama onda da sim kart kaydi gerekebilir

Carlinkit 4.0 -5.0 alin 2.000 tl civari

Yada ottocast u2air alin 2.500 civari

Bu cihazlar mutlu eder sizi
Çok teşekkür ederim,cevabınız için

Geri
Üst Alt