Şerit takip,tabela okuma,uzun far asistanı yardım

Emrah037

Üye
İsim
Emrah
Merhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç

Ekli dosyalar

• 64270ab6-29e2-4cde-9be0-f7e2e57ed3c3.jpeg
    64270ab6-29e2-4cde-9be0-f7e2e57ed3c3.jpeg
    319.9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_9798.jpeg
    IMG_9798.jpeg
    75.7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_9797.jpeg
    IMG_9797.jpeg
    125.5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9796.jpeg
    IMG_9796.jpeg
    143.4 KB · Görüntüleme: 16

Merhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç
Fabrikasyon mu yoksa sonradan mı yapılma? Asistanlar kısmı ekranı fotosunu da atabilir misiniz?

Menü den kapatılmış olabilir
Asıstanlar kısmına gır ordan kapalıysa aç

Daha önce başka bir arkadaşın da benzer bir sorusu olmuştu.
Bir ihtimal ışık/yağmur sensörünü kamera zannediyor olabilir misiniz?

Fotoğrafa göre kamera var gözüküyor.

Hayır camda radar var eminim buna
Fabrikasyon mu yoksa sonradan mı yapılma? Asistanlar kısmı ekranı fotosunu da atabilir misiniz?
fabrikasyon sonradan yapılma değil

Ekli dosyalar

• IMG_9757.png
    IMG_9757.png
    501.4 KB · Görüntüleme: 28
Bu kamera iq led farlarda matrix özelliği için var. Şerit takip kodlama ile açılabilir. Tabela okuma olmaz.
Fabrika 3Q0 mı kullanıyor ?

Edit: İleri ki yazışmalarda cevap verilmiş.

Son düzenleme:
Bilgi olarak;5WA980653 parça kodlu üçüncü nesil kamera bulunuyor bu araçta…Şerit takip kodlanarak açılabilir…adaptif şerit takip, trafik işaretleri tanıma, obje tanıma gibi özellikleri aktivasyon ( Swap) kodu ile çalışır hale getirilebilir…

IMG_9819.pngParparBilgi olarak;5WA980653 parça kodlu üçüncü nesil kamera bulunuyor bu araçta…Şerit takip kodlanarak açılabilir…adaptif şerit takip, trafik işaretleri tanıma, obje tanıma gibi özellikleri aktivasyon ( Swap) kodu ile çalışır hale getirilebilir…

Bilgi olarak;5WA980653 parça kodlu üçüncü nesil kamera bulunuyor bu araçta…Şerit takip kodlanarak açılabilir…adaptif şerit takip, trafik işaretleri tanıma, obje tanıma gibi özellikleri aktivasyon ( Swap) kodu ile çalışır hale getirilebilir…
5WA980653 A araç üzerindeki parça numarası bu

Geri
Üst Alt