Merhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç
Fabrikasyon mu yoksa sonradan mı yapılma? Asistanlar kısmı ekranı fotosunu da atabilir misiniz?Merhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç
Menü den kapatılmış olabilirMerhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç
Fotoğrafa göre kamera var gözüküyor.Daha önce başka bir arkadaşın da benzer bir sorusu olmuştu.
Bir ihtimal ışık/yağmur sensörünü kamera zannediyor olabilir misiniz?
Merhabalar golf 8 rline yeni geçtigim için yabancıyı beni aydınlatırmısınız lütfen aracın ön camında şerit takip kamerası mevcut ama özellik görmedim hiç
Aslında yine Metin hocamın yazdığı aşağıdaki konuya dayanarak söylemiştim.Daha önce başka bir arkadaşın da benzer bir sorusu olmuştu.
Daha önce başka bir arkadaşın da benzer bir sorusu olmuştu.
Hayır camda radar var eminim bunaDaha önce başka bir arkadaşın da benzer bir sorusu olmuştu.
fabrikasyon sonradan yapılma değilFabrikasyon mu yoksa sonradan mı yapılma? Asistanlar kısmı ekranı fotosunu da atabilir misiniz?
Bu kamera iq led farlarda matrix özelliği için var. Şerit takip kodlama ile açılabilir. Tabela okuma olmaz.
Tamamdır teşekkür ederimAynen en kısa zamanda matrix far takmalısın...
Fabrika 3Q0 mı kullanıyor ?Bu kamera iq led farlarda matrix özelliği için var. Şerit takip kodlama ile açılabilir. Tabela okuma olmaz.
5WA980653 A araç üzerindeki parça numarası buBilgi olarak;5WA980653 parça kodlu üçüncü nesil kamera bulunuyor bu araçta…Şerit takip kodlanarak açılabilir…adaptif şerit takip, trafik işaretleri tanıma, obje tanıma gibi özellikleri aktivasyon ( Swap) kodu ile çalışır hale getirilebilir…