ALINIK Golf 8 ıq led - mercekli led far

Gökhan39

Üye
İsim
Gökhan
Araç
Golf 8 İmpression 1.0 TSİ
Merhabalar,

Golf8 aracımın dış görünüş olarak tek eksiği üst paketlerdeki mercekli farları kaldı.

Metin abinin konuları inceledim biraz. Parça kodu olarak,
  • Iq light matrix far ( 5H1941059 - 060 )
  • Xenon far beyni ( 992941571 AE )
  • Matrix Modülü ( 5WA907338 )
Bunları belirmiş.
Uzak doğu ürünlerinden istemiyorum. Çıkma orjinal temiz tercihimdir. İmpression aracıma uyumu, yapılabilirliği ve parçalar konusunda desteklerinize açığım.
İllaki ıq matrix olsun diye bir düşüncem yok fiyat farkı diğer üst paket merceklileriyle fazla olursa üst paket mercekli farı da düşünebilirim.
Edit, ıq matrix ve normal mercekli ledler arasındaki fark nedir tam olarak?

Son düzenleme:

Merhabalar,

Golf8 aracımın dış görünüş olarak tek eksiği üst paketlerdeki mercekli farları kaldı.

Metin abinin konuları inceledim biraz. Parça kodu olarak,
  • Iq light matrix far ( 5H1941059 - 060 )
  • Xenon far beyni ( 992941571 AE )
  • Matrix Modülü ( 5WA907338 )
Bunları belirmiş.
Uzak doğu ürünlerinden istemiyorum. Çıkma orjinal temiz tercihimdir. İmpression aracıma uyumu, yapılabilirliği ve parçalar konusunda desteklerinize açığım.
İllaki ıq matrix olsun diye bir düşüncem yok fiyat farkı diğer üst paket merceklileriyle fazla olursa üst paket mercekli farı da düşünebilirim.
Edit, ıq matrix ve normal mercekli ledler arasındaki fark nedir tam olarak?

Modülü aliexpresten al benim aldığım satıcıdan farı zaten dolu alırsın çıkma olarak onuda benim aldığım çıkmacı ile görüş elinde mutlaka vardır...

araç impression ise far seviye sensörü yok onu servisten almalısın... ( 5WA512521D )

sis için far düğmesi gerekli oda aliexpress yada servis ( anahtar 5H0941193 AK WUG )

en önemli nokta aracında kamera yok ise bunlar bir işe yaramaz... (cam 5H0845011ALNVB - kamera 5WA980653D )

matrix çalışmaz...

ve lisans 750€

Son düzenleme:
Modülü aliexpresten al benim aldığım satıcıdan farı zaten dolu alırsın çıkma olarak onuda benim aldığım çıkmacı ile görüş elinde mutlaka vardır...

araç impression ise far seviye sensörü yok onu servisten almalısın... ( 5WA512521D )

sis için far düğmesi gerekli oda aliexpress yada servis ( anahtar 5H0941193 AK WUG )

en önemli nokta aracında kamera yok ise bunlar bir işe yaramaz... (cam 5H0845011ALNVB - kamera 5WA980653D )

matrix çalışmaz...

ve lisans 750€

Abi çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeler için. İlettiklerine göre matrix far için sadece lisans bile 25 bin₺. Kamera sistemi vb dersen 80-90bin₺ gelecek gibi. matrix olmayan style daki farlara yöneleceğim sanırım.
Matrix olmayan farlar impression a uyuyor mu peki acaba? Far seviye sensörü, sis içinfar anahtarı ve beyin olsa sadece?
Bahsettiğin çıkma parça satan yer eko sistem mi acaba konularınızda onu gördüm sadece. Oysa eğer istanbul dışı kargo vb soracağım ya da İstanbul a gelip alırım elinde varsa, uygun olursanız sizinle de görüşürüz :)

Abi çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeler için. İlettiklerine göre matrix far için sadece lisans bile 25 bin₺. Kamera sistemi vb dersen 80-90bin₺ gelecek gibi. matrix olmayan style daki farlara yöneleceğim sanırım.
Matrix olmayan farlar impression a uyuyor mu peki acaba? Far seviye sensörü, sis içinfar anahtarı ve beyin olsa sadece?
Bahsettiğin çıkma parça satan yer eko sistem mi acaba konularınızda onu gördüm sadece. Oysa eğer istanbul dışı kargo vb soracağım ya da İstanbul a gelip alırım elinde varsa, uygun olursanız sizinle de görüşürüz :)

Matrix far çıkma beyin üstünde 55-65bin civarı
Modül 8bin civarı
Lisans 25bin civarı
Cam kamera 30bin civarı
Far düğmesi Ve Sensör 20bin civarı
Ve montaj kablolar işcilik 20bin vardır

Far için her türlü düğme ve sensör alacaksın
Evet eko sistem eğer oradan alacaksan ellerinde sağlam varsa zaten İstanbul'a geleceksen kesinlikle bizim İlker'le irtibat kur montajını yapsın memleketine öyle git @İlker34

Matrix far çıkma beyin üstünde 55-65bin civarı
Modül 8bin civarı
Lisans 25bin civarı
Cam kamera 30bin civarı
Far düğmesi Ve Sensör 20bin civarı
Ve montaj kablolar işcilik 20bin vardır

Far için her türlü düğme ve sensör alacaksın
Evet eko sistem eğer oradan alacaksan ellerinde sağlam varsa zaten İstanbul'a geleceksen kesinlikle bizim İlker'le irtibat kur montajını yapsın memleketine öyle git @İlker34

Anladım abi maliyet matrixte çok yükseliyor.
Farlar için bahsettiğimiz yerle görüştüm.Aklımı kurcalayan farklı bir durum oluştu. Led performans ve matrix far arasında 10bin₺ kadar fark var. Matrix özelliğini kullanmayacak olsam da matrix alsam nasıl olur kullanabilir miyim acaba? (Cam, modül vb matrix özelliği için gerekli şeyler olmadan)
Mesela led performans farlarında kayar sinyal özelliği var mı emin olamadım araştırdım ama.
Bir de far ayağı tamirli far alınır mı ilerde sorun yaşar mıyım 🤔

Anladım abi maliyet matrixte çok yükseliyor.
Farlar için bahsettiğimiz yerle görüştüm.Aklımı kurcalayan farklı bir durum oluştu. Led performans ve matrix far arasında 10bin₺ kadar fark var. Matrix özelliğini kullanmayacak olsam da matrix alsam nasıl olur kullanabilir miyim acaba? (Cam, modül vb matrix özelliği için gerekli şeyler olmadan)
Mesela led performans farlarında kayar sinyal özelliği var mı emin olamadım araştırdım ama.
Bir de far ayağı tamirli far alınır mı ilerde sorun yaşar mıyım 🤔

Forumda geçmiş yıllarda bu farı dediğin gibi takan oldu bildiğim kadarıyla uzunların çalışmıyor sellektör atamıyorsun diye hatırlıyorum geçmiş zaman... matrix olmayan farda sinyal normal diye hatırlıyorum @yavuzbattal bundan takmıştı net bilgi yazacaktır... sağlam tamir ise alınır hiç belli olmadan tamir yapanlar var görmen lazım...

Led performans (Matris olmayan) Rline farda sinyal sabit yanıyor. Kayar sadece matris farda var. Ama Rline far çok harika, görüntü ve aydınlatma ciddi düzeliyor. Ayrıca sağa ve sola dönüş farların geliyor. Kötü hava farı aktiv oluyor.

Led performans (Matris olmayan) Rline farda sinyal sabit yanıyor. Kayar sadece matris farda var. Ama Rline far çok harika, görüntü ve aydınlatma ciddi düzeliyor. Ayrıca sağa ve sola dönüş farların geliyor. Kötü hava farı aktiv oluyor.
Kötü hava farı, sağa sola dönüş farıyla aynı bölümdeki farı mı kullanıyor açınca? Şu fotodaki yer

Ekli dosyalar

• IMG_8912.jpeg
    IMG_8912.jpeg
    48.3 KB · Görüntüleme: 12

Golf wikipedia sı gibisin abi valla ya 😂 çok sağolasın. O zaman dönüşte, geri viteste ve kötü hava farı olarak bunu kullanıyor. Amerikan parklı olanlar için amerikan park ledi beyaz ledle değiştirebilir miyiz kasa açmadan acaba kısa yolu yoktur herhalde. Ya da kodlamayla o amerikan park iptal edilebilir belki

Golf wikipedia sı gibisin abi valla ya 😂 çok sağolasın. O zaman dönüşte, geri viteste ve kötü hava farı olarak bunu kullanıyor. Amerikan parklı olanlar için amerikan park ledi beyaz ledle değiştirebilir miyiz kasa açmadan acaba kısa yolu yoktur herhalde. Ya da kodlamayla o amerikan park iptal edilebilir belki

@Gökhan39 senin geçeceğin zahmetli ve maddi açıdan bir hayli yoracak yollardan ben bayağı oldu geçeli ve aynı yoldan gidecek arkadaşlar için konular açtım... benim konuları incele mk8 impression'a yada life paketlere yapabileceğin her şeyi yaptım oradan hepsini takip edebilirsin şimdiden kolaylıklar...

https://www.golftutkusu.com/topic/21146-mk8-1-0-etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/page/34

Son düzenleme:

Selamlar tekrardan ,

Farları aldım. Yükseklik sensörünün de gelmesini bekliyorum.
Far anahtarını da aliexpressten aldım fakat görsel ve açıklama bu şekilde olmasına rağmen gelen ürün 5HG0941193 B WUG. Foto da ekliyorum. Bu uyumlu olur mu acaba yoksa sorum yaşar mıyız 🤔

Montaj için de haftaya ya da sonraki hafta randevu alacağım ender elektronik e muhtemelen görüşmem lazım önce.

Ekli dosyalar

• IMG_8999.jpeg
    IMG_8999.jpeg
    189.6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9001.jpeg
    IMG_9001.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 13
Selamlar tekrardan ,

Farları aldım. Yükseklik sensörünün de gelmesini bekliyorum.
Far anahtarını da aliexpressten aldım fakat görsel ve açıklama bu şekilde olmasına rağmen gelen ürün 5HG0941193 B WUG. Foto da ekliyorum. Bu uyumlu olur mu acaba yoksa sorum yaşar mıyız 🤔

Montaj için de haftaya ya da sonraki hafta randevu alacağım ender elektronik e muhtemelen görüşmem lazım önce.

Çalışır bence...

Akşam üstü geldi parça. Ender elektronik aradım ama ulaşamadım. Yarın bir arayıp sorayım olur mu diye duruma göre hareket ederim

ben sana yarın özelden bir numara atacağım o numarayı 11.30 dan sonra arayacaksın ok...

Geri
Üst Alt