Herkese Merhaba

yusufkarsli

Yeni Üye
İsim
yusufkarsli
Araç
Golf 7.5
7 yıldır 2004 model polo aracımız vardı , volkswagen den devam etmek istedik . 2020 model golf 7.5 (1.5 Tsi 150 hp) aldık . Aracımız gidişi , vites geçişleri problemsiz. Fakat yakıt konusunda fazla yaktığını düşünüyorum . Araç servis bakımlı olduğu için bizde servis bakımına devam edeceğiz. Bakımına 5 bin km var . 1 depo ile şehir içi 460 km yol yaptık. Sizce normal midir.

Ayrıca turbo kiti ile beygir yükseltme videoları izliyorum bu ara .

Aracımız 550 beygir güç üretir mi ne kadar doğru bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Merhaba hoşgeldiniz.

1.5 tsi kullanmadım hiç. Yakıtını bilmiyorum ama ortalamanız 11 lt bayağı yüksek geldi bana.

Performanslı kullanım tercih ediyorsanız normal sanırım.

7 yıldır 2004 model polo aracımız vardı , volkswagen den devam etmek istedik . 2020 model golf 7.5 (1.5 Tsi 150 hp) aldık . Aracımız gidişi , vites geçişleri problemsiz. Fakat yakıt konusunda fazla yaktığını düşünüyorum . Araç servis bakımlı olduğu için bizde servis bakımına devam edeceğiz. Bakımına 5 bin km var . 1 depo ile şehir içi 460 km yol yaptık. Sizce normal midir.

[/URL]

Aracımız 550 beygir güç üretir mi ne kadar doğru bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen.
Stage 1 180 hp olur, bu kit Golf R için 2.0 motor 500+ olur o da zor baya bir masraf gerekir.. pek güç arttırımı önermem 1.5 tsi için daha tam çözülmüş bir motor da değil. Çok istiyorsanız stage 1 180 hp golf için gayet yeterlidir. Rsa, 2cr vb araştırabilirsiniz.

[/URL]

merhaba,
Aracınız hayırlı olsun, güzel bir tercih yapmışsınız. Sizin almış olduğunuz motordan hiç kullanmadım yalnız @GolfTutkulu arkadaşın dediği gibi yakıt değeri biraz yüksek görünüyor, gerçi 2012 yılında sıfır 160 bg Scirocco almıştım dizelden araçtan sonra inanılmaz yakıyor gibi geliyordu, 3k km de satmıştım, sizin araçta 150 bg normalmidir kullanan arkadaşlar daha iyi bilir. Yazılım atarsanız yakıt değerleriniz daha da yükselecektir, kişisel olarak orjinalci olduğum için aracın orjinalliği ile mümkün olduğunca oynanmaması gerektiğini düşünüyorum.

[/URL][/URL]

Bu turbo aracınıza uymaz. Bu turbo 2.0TSI 300hp motorlar için üretilmiştir. Tamamen yarış odaklıdır, aylık bakımları bulunur. Eğer aracınız Golf R olsaydı bile motor içini tamamen elden geçirmeniz gerekirdi. Aynı zamanda turboyu büyütmekle tüketimin arasında pek bir alaka yoktur. Aracınıza yapabileceğiniz yükseltmelerle alabileceğiniz maksimum güç 200-220 beygir civarlarındadır. Aracınızın üstündeki motor EA211 evo2 kodlu 1.5TSI motor. Paylaştığınız turbo ise EA888.3 kodlu 2.0TSI motorlar içindir. Yapılan herhangi yükseltmenin yakıt tüketimine faydası dokunmaz. Fabrika verisinden yüksek beygir almak istiyorsanız yazılıma başvurabilirsiniz. Yazılımla yakıt tüketimi düşürmek bir şehir efsanesidir. Sadece yazılımla markadan markaya değişecek üzere 180-190 beygir alabilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Birde aracın km si yüksek 150 binde bundan olabilir mi acaba , biraz da aracı performanslı kullanıyoruz tam alışamadık gerçi onunda etkisi vardır diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt