Volkang
Yeni Üye
Merhabalar aracımı yeni aldım 2019 model 1.0 TSİ motor 19.000 km de triger değiştirmelimiyim seneden ötürü yoksa biraz daha km yapmayı mı beklemeliyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Nakitte sorun yoksa değiştirMerhabalar aracımı yeni aldım 2019 model 1.0 TSİ motor 19.000 km de triger değiştirmelimiyim seneden ötürü yoksa biraz daha km yapmayı mı beklemeliyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
2029 yılına kadar kafanız rahat olsun hocamMerhabalar aracımı yeni aldım 2019 model 1.0 TSİ motor 19.000 km de triger değiştirmelimiyim seneden ötürü yoksa biraz daha km yapmayı mı beklemeliyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar aracımı yeni aldım 2019 model 1.0 TSİ motor 19.000 km de triger değiştirmelimiyim seneden ötürü yoksa biraz daha km yapmayı mı beklemeliyim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Eyvallah hocam bilginiz içinYok hocam ne yaptin km zaten yok seneside daha çok az benimki 2014 model 120 binde kayis iyi görünüyor ordan hesap et
Boş zamanlarınız da aracınızın kitapçığını okuyun.
Nakitte sorun yoksa değiştir
Kayış ne durumdaydı peki usta size bilgi verdi mi?Ben 2017 modelini Ocak ortasında aldım 100k km de. Emin olamadığım için ve hiç değiştirilmediği için kafam rahat olsun diye v kayışı ile beraber değiştirdim.
Çok az da olsa çatlamalar vardı ama 20k km daha götürürdü. Tamamen benim pimpirikli olmamdan dolayı değiştirttim değiştirmişken de v kayışını da sıfırladım. Yetkilide değil tanıdığım ustada yaptırdım parçaları ben alarak. INA marka aldım bu arada.Kayış ne durumdaydı peki usta size bilgi verdi mi?
Teşekkür ederim benim arabam için ama daha çok erken marka içinde sağ olun bu aradaÇok az da olsa çatlamalar vardı ama 20k km daha götürürdü. Tamamen benim pimpirikli olmamdan dolayı değiştirttim değiştirmişken de v kayışını da sıfırladım. Yetkilide değil tanıdığım ustada yaptırdım parçaları ben alarak. INA marka aldım bu arada.