DSG mekatronik kart arızalı tavsiye

yusuftimurr

Yeni Üye
İsim
yusuf
Araç
Golf 7 2013
Merhaba Arkadaşlar İyi Aksamlar
DSG mekatronik kart arızalı
İstanbul Avrupa yakasında orjinal kart almak istiyorum yetkili servisler komple mekatronik fiyat veriyor.
Çin mallarında romanya yazıyormuş güvenilebilir bir yer varmı tavsiye edecek arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2013 golf 7 için

İmkanın varsa yetkili servisten al kardeş arkadaşım da aynı sorun vardı dışarda yaptırmaya çalıştı tamir ettirdi olmadı yeni kart adı olmadı en son mecburen servisin kapısını çaldı yaptığı masrafta boşa gitti

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için malum piyasa çok durgun kaç aydır masraflar giderler hep cepten harcadık.Ucuza halletmeye çalışıyorum

Merhaba Arkadaşlar İyi Aksamlar
DSG mekatronik kart arızalı
İstanbul Avrupa yakasında orjinal kart almak istiyorum yetkili servisler komple mekatronik fiyat veriyor.
Çin mallarında romanya yazıyormuş güvenilebilir bir yer varmı tavsiye edecek arkadaşlar yazarsa sevinirim.
2013 golf 7 için
nasıl bir kart arızanız var?

Anadolu yakasına gelebilirseniz yardımcı olurum kart konusunda yazılım kodlama montaj dahil.

hocam fiyat verebilirmisiniz kart fiyatı nedir ve orjinal mi sıfırmı
Ben iki hafta önce triger, yağ değişimi, dsg tüp ve yağlarının değişimi ile birlikte orjinal mekatronik kart değişimini 60bin TL'ye yaptırdım.

Ben iki hafta önce triger, yağ değişimi, dsg tüp ve yağlarının değişimi ile birlikte orjinal mekatronik kart değişimini 60bin TL'ye yaptırdım.
Sağolasın hocam benimki daha yükseğe cıktı kısmet artık diyelim İnsallah uzun zaman arıza vermesin diyelim artık

hocam fiyat verebilirmisiniz kart fiyatı nedir ve orjinal mi sıfırmı
Hocam önce aracı görelim arızanın ne olduğunu tespit edelim derim. Çünkü kart diye geliyor gövde çıkıyor gövde diye geliyor Mekatronik hareket yatağı çıkıyor. Belki daha uygun birşey dir.

Geri
Üst Alt