Golf 7 lastik

Omer54

Yeni Üye
İsim
Ömer
Araç
Golf 7
1.2 tsı golf 7 aracıma lastik alıcam(yazlık) 205 16r 55 ama hangi marka hangi firmadan almam gerekiyor neye dikkat etmeliyim bilmiyorum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?

Michelin primacy 4 aynı ebatta kullanıyorum memnunum. Konfor vesaire güzel.

1.2 tsı golf 7 aracıma lastik alıcam(yazlık) 205 16r 55 ama hangi marka hangi firmadan almam gerekiyor neye dikkat etmeliyim bilmiyorum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
Michelin biraz pahalı gelmişti bana continental premium contact 7 taktırdım önerebilirim.

Bridgestone turanza taktırmıştım ben çok iyiydi,şimdi jantları büyüttüm Hankook VentusPrime4 taktırdım bunlarda başarılı.

Lastik tarihine bakmalisin netten nasil bakacağını ogrenebilirsin başımızdan böyle bir olay geçmişti 7 yıllık lastikti sanırım arkadasin aracina takmislardi tutulan markalarda tarih sorun olmayabilir tabii sürekli al sat oluyorsa yenisi geliyordur

Lastiğin üretim yılı ve haftasına dikkat edin
Fiyat performans bir ürün arıyorsanız hankook ventus prime 4 önerebilirim popüler markalara göre baya uygun.. yalnız ben akdeniz bölgesinde yaşadığım ve yoğun bir kış geçirmediğim için yazlık lastiklerini kullanma fırsatım olmuştu.. kışlık lastiğini deneyimleyemedim.

Geri
Üst Alt