tayfunmemis
Üye
Merhaba abiler ve kardeşler, öncelikle hayırlı pazarlar dilerim. Yazılım önerisi
Son düzenleme:
Merhaba abiler ve kardeşler, öncelikle hayırlı pazarlar dilerim. 2020 model Golf 1.5 TSI ACT 150 BG aracım var ve tüm bakımlarını tanıdığım bir serviste yaptırıyorum. Aracımda Liqui Moly 5W30 yağ kullanıyorum.
Aracım yüksek devirde çekişten düşüyor. Alt devirlerde 150-170 km/h kadar rahat çıkıyor, fakat 5. ve 6. viteste hafif eğimli yolda 190 km/h’ye kadar çıkıp daha fazla gitmiyor. Araçta hız limitörü yok ve yağ sıcaklığı 105-112 °C civarında. Aracı cihaza bağladığımızda bir sorun görünmüyor, ayrıca hava basıncı yaparak kaçak testi de yaptık ve bir sorun tespit edilmedi.
Bu durumu yaşayan başka biri var mı? Desteklerinizi bekliyorum.
1.5 Tsi lar 0 20 yağ kullanması gerekiyorMerhaba abiler ve kardeşler, öncelikle hayırlı pazarlar dilerim. 2020 model Golf 1.5 TSI ACT 150 BG aracım var ve tüm bakımlarını tanıdığım bir serviste yaptırıyorum. Aracımda Liqui Moly 5W30 yağ kullanıyorum.
Aracım yüksek devirde çekişten düşüyor. Alt devirlerde 150-170 km/h kadar rahat çıkıyor, fakat 5. ve 6. viteste hafif eğimli yolda 190 km/h’ye kadar çıkıp daha fazla gitmiyor. Araçta hız limitörü yok ve yağ sıcaklığı 105-112 °C civarında. Aracı cihaza bağladığımızda bir sorun görünmüyor, ayrıca hava basıncı yaparak kaçak testi de yaptık ve bir sorun tespit edilmedi.
Bu durumu yaşayan başka biri var mı? Desteklerinizi bekliyorum.
konuyu silermisiniz @admin