Kayar sinyalli led stop sorunu

Higline144

Yeni Üye
İsim
Soner
Araç
Golf 1.4 tsı
Arkadaşlar merhaba bu konuda hem sosyal medyada hemde bu mecrada hıcbırsekılde sorun çözümünü bulamadım ama tekrardan fikir alısverısı olacagını düşürek konu açtım.
Öncelikle aracım 2013 golf higline aracımda orjınal olmayan bu stoplar takılmıs araç çalısmazken herhangı bır sorun yok calıstıgında ıse gene normal ama frene basınca stoplar farklı yanıyor bu konudu kodlama vs dendı götürdüm kodlamanın olmadıgını söyledıler bu sorunu çözemem gerekıyor yardımlarınızı rica edıyorum.Saygılar

Ekli dosyalar

• 03EA8FEA-63ED-4BCB-B391-7F302312C7C8.jpeg
    03EA8FEA-63ED-4BCB-B391-7F302312C7C8.jpeg
    31.7 KB · Görüntüleme: 38
  • A14584E9-7AFC-4BCA-9702-B21823A17877.jpeg
    A14584E9-7AFC-4BCA-9702-B21823A17877.jpeg
    50.7 KB · Görüntüleme: 38

Retrofit yapmışlar onuda yanlış yapmışlar, hem kablo seti hemde kodlama kontrol edilmeli, bu işi yapan bir garaja aracı götürmemiz daha iyi olur

Upvote 0
Bu problem 7 kasalarda oluyor. Stop ile fren lambası aynı hat üzerinden verilmesinden kaynaklanıyor. Kodlama ile stop parlaklığı kısılarak çözüme ulaşılabilir.

Upvote 0
İşlemi nerede yaptırdınız? Aracımda orijinal stoplar bulunuyor, kayar led sinyalli stoplar taktırmak istiyorum Güneşli Garaj'ı önerdiler Avrupa Yakasında farklı bir önerisi olan tecrübesi olan varsa fikir almak isterim.

Upvote 0
Upvote 0
Arkadaşlar merhaba bu konuda hem sosyal medyada hemde bu mecrada hıcbırsekılde sorun çözümünü bulamadım ama tekrardan fikir alısverısı olacagını düşürek konu açtım.
Öncelikle aracım 2013 golf higline aracımda orjınal olmayan bu stoplar takılmıs araç çalısmazken herhangı bır sorun yok calıstıgında ıse gene normal ama frene basınca stoplar farklı yanıyor bu konudu kodlama vs dendı götürdüm kodlamanın olmadıgını söyledıler bu sorunu çözemem gerekıyor yardımlarınızı rica edıyorum.Saygılar

Umut senin sorununu büyük ihtimal çözebilir mesaj atıp sorarsın...

https://gizliozellikistanbul.com/

Upvote 0

Geri
Üst Alt