Kışlık Lastik [ 225 40 18" ] Tavsiye & Yorum

metinkar

Uzman Üye

İsim
Metin
Araç
Golf8 Life
Merhaba arkadaşlar kışlık lastik alacağım...

Önerileriniz...

Son düzenleme:

Ben de Opel için aynı durumdayım Metin hocam, 18 ebatlarında kışlık lastik yerine temiz 16 jant alırım diyordum. Yeni nesil stellantis grubu jantların ikinci eli az var ve çok pahalı. Volkswagen jantı çok ama...

16" dover ya da hita jant alıp 205 55 16 kışlık lastik almak nasıl fikir abi?
Senede 2 defa jantların çizilme olasılığı da ortadan kalkar hem.

Bir de Yalova'da olan varsa şu ilanı değerlendirsin derim;
4 mevsim lastikli jant takımı, fiyatı çok kelepir geldi bana. İhtiyacım olmadığı halde alasım geldi :)

Son düzenleme:
Abi petlas alma karda çok iyi ama ıslakta ve kuru da durmuyor lastik, Alpin 5 ler çok pahalı bence ben conti ve goodyear kullandım ikisi de güzeldi bence tercih senin yine abi

@metinkar Kesinlikle Bridgestone LM005 öneririm hocam. Ona da bakın mutlaka. Islak fren değeri A. Kusursuz bir lastik.

Continental WinterContact öneririm ben, yıllardır eskidikçe yeni modeline geçeriz tüm arabalarımızda.

Abi petlas alma karda çok iyi ama ıslakta ve kuru da durmuyor lastik, Alpin 5 ler çok pahalı bence ben conti ve goodyear kullandım ikisi de güzeldi bence tercih senin yine abi

Alpin Conti pahalı Goodyear bir tık düşük çok araştırıyorum çok pahalı lastiğe girmicem...

Çok pahalı belki temiz ikinci el...
İkinci el kovalamak lazım. Özellikle bulunduğunuz şehire göre.

Ben genelde böyle durumlarda lastikçileri yani mağaza olanları direkt eleyip sahibinden satanları işaretliyorum. Ekstra olarak alacağım kişinin başka lastik ilanı var mı ona bakıyorum.

Örnek 225 40 18 için

Tıkla1
Tıkla2
Tıkla3

Gelişi güzel bakıp aklıma yatanlar. Hepsini canlı görmek lazım, canlı görmeden alınmaz zaten.

Ebat büyük olunca rakam çıkıyor benim ölçüde ki adet 5.8 ...
Abi kış lastiği olduğu için 2. El conti de bakabilirsin 1 kış kullanılmış falan. Sonuçta karda kışta güvenle sürüş yapmak için ekstra para verilerek alınıyor kış lastiği. Almışken de işini gerçekten iyi yapan bi ürün almanı öneririm

Geri
Üst Alt