Abi petlas alma karda çok iyi ama ıslakta ve kuru da durmuyor lastik, Alpin 5 ler çok pahalı bence ben conti ve goodyear kullandım ikisi de güzeldi bence tercih senin yine abiFazla pahalı birşey isteniyorum aslında günlük bir yere giderken işimi görsün diyorum güncel rakamlar bunlar, petlas sava pirelli michelin kullandım hepsinden memnundum özellikle sava yumuşak ve ses yapmıyordu nedersiniz arkadaşlar...
https://www.lastikcim.com.tr/225-40-r18-kis-lastigi-fiyatlari?brandIds[0]=1&brandIds[1]=2&brandIds[2]=3&brandIds[3]=4&brandIds[4]=5&brandIds[5]=6&brandIds[6]=7&brandIds[7]=16&brandIds[8]=32&brandIds[9]=140&categoryIds[0]=1&page=1&sort=price-asc
Ekli dosyayı görüntüle 78883
Ekli dosyayı görüntüle 78884
Ekli dosyayı görüntüle 78885
Ekli dosyayı görüntüle 78886
Ekli dosyayı görüntüle 78887
Ekli dosyayı görüntüle 78888
Ekli dosyayı görüntüle 78889
Ekli dosyayı görüntüle 78890
Ekli dosyayı görüntüle 78891
Abi petlas alma karda çok iyi ama ıslakta ve kuru da durmuyor lastik, Alpin 5 ler çok pahalı bence ben conti ve goodyear kullandım ikisi de güzeldi bence tercih senin yine abi
tercihim conti
@metinkar Kesinlikle Bridgestone LM005 öneririm hocam. Ona da bakın mutlaka. Islak fren değeri A. Kusursuz bir lastik.
Continental tercih ediyorum bende, TS860 - 870 kullandım oldukça memnunum.
Continental WinterContact öneririm ben, yıllardır eskidikçe yeni modeline geçeriz tüm arabalarımızda.
İkinci el kovalamak lazım. Özellikle bulunduğunuz şehire göre.Çok pahalı belki temiz ikinci el...
Abi kış lastiği olduğu için 2. El conti de bakabilirsin 1 kış kullanılmış falan. Sonuçta karda kışta güvenle sürüş yapmak için ekstra para verilerek alınıyor kış lastiği. Almışken de işini gerçekten iyi yapan bi ürün almanı öneririmEbat büyük olunca rakam çıkıyor benim ölçüde ki adet 5.8 ...