Meguires Quick Wax

çağın

Üye
İsim
Çağın
Değerli arkadaşlar

Meguire's quck wax kullanan oldu mu?

Olduysa yorumlarınızı alabilir miyim?

Bir sorum da merkezi kilit hakkında araç ile durduktan sonra arka kapıların içeriden aniden açılmasını nasıl engelleriz?

İyi akşamlar dilerim

@çağın Hocam quik wax temiz araca uygulandığın da Showroom parlaklığına sahip oluyor. Uygulaması da cok kolay sprey siseyi çalkalayıp, sıkın ve mikrofiber bez ile temizleyin. Yağmurda baloncukları elde edebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kusura bakmayın tam olarak anlayamadım "Yağmura baloncukları elde edebilirsiniz" derken?

Yağmur sonrasında araçta kalıcı ya da geçici iz bırakma durumu söz konusu olmuyor değil mi?

Aracımda seramik kaplama var 1.5 yıl oldu yeni yeni meguiars quick wax kullanmaya başladım araçlar showroomda parlak duruyor ya o parlaklığı veriyor hakkıyla yaparsanız ancak yaptıktan sonra haliyle aracım beyaz olmasına rağmen çok toz çekiyor cilalı olunca bugüne kadar aracınıza hiçbirşey yapmadıysanız tek marka üzerinden gidin bugun meguiars yarın sonax yarın 3m kullanmayın ben sadece pahalı olsada meguiars ürünlerini kullanıyorum son kullandığımda foto çekmiştim buyrun;

13921215_1138161372900134_84830178812711655_n.jpg

Teşekkür ederim Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın

Değerli arkadaşlar

Meguire's quck wax kullanan oldu mu?

Olduysa yorumlarınızı alabilir miyim?

Bir sorum da merkezi kilit hakkında araç ile durduktan sonra arka kapıların içeriden aniden açılmasını nasıl engelleriz?

İyi akşamlar dilerim
ben kullandım, tam olarak şöyle bir şey oldu :)

bb83a5ce3f2657102de4bd7c262f4a71.jpg

Kusura bakmayın tam olarak anlayamadım "Yağmura baloncukları elde edebilirsiniz" derken?

Yağmur sonrasında araçta kalıcı ya da geçici iz bırakma durumu söz konusu olmuyor değil mi?
bu tür cilalar kullanıldığında boyanın üzerinde oluşan katman, yağmur damlacıklarının kayarak bir araya toplanmasına sebep oluyor, görüntü şöyle bir şey...

Ekran Alıntısı.JPG

@çağın hocam@magic hocam açıklamış baloncuklanma istenen bir durum [emoji5][emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt