omerg
Üye
- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Jant zevk işi hocam 18 inçe çıkarsam benimde beğendiğim jant bu meselaYorumların için çok teşekkür ederim. Ben genelde orijinalciyim ve parçaların sökülüp takılmasını pek sevmiyorum. Yaparsam sadece jant değiştirmek istiyorum. Golf 8 jantlarından tek sevdiğim bu Valencia jant, diğerleri baya çirkin stok bile daha iyi
hocam bu elektrikli araba jantı değil mi ?Jant zevk işi hocam 18 inçe çıkarsam benimde beğendiğim jant bu mesela
Öyle duruyor evethocam bu elektrikli araba jantı değil mi ?
Bunda yay yok mu hocam ?Bulursan hemen alacaksın Michelin lastikleri altına takacaksın yay takmana gerek yok ben yıllarca kullandım on numara beş yıldız...
Ekli dosyayı görüntüle 78351
Ekli dosyayı görüntüle 78352
Ekli dosyayı görüntüle 78353
tam aradığım foto valla süper duruyor metin abi. temizini bulsam alıcam valla. kralsın abimBulursan hemen alacaksın Michelin lastikleri altına takacaksın yay takmana gerek yok ben yıllarca kullandım on numara beş yıldız...
Ekli dosyayı görüntüle 78351
Ekli dosyayı görüntüle 78352
Ekli dosyayı görüntüle 78353
çok teşekkürler. güzel bulabilirsem alacağımValencia en güzel jant tasarımlarından biri bana kalırsa, 17''de pek bir konfor kaybı olmaz, beyaz araca gun metal kombini şık durar, yol tutuş artar, küçük çukur tarzı tümseklere daha az düşer, bana kalırsa son derece mantıklı bir karar.