Golf 8 1.0 eTSI Life Jant Hakkında

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba arkadaşlar,

Aracımın standart 16inc jantlarını değiştirmek istiyorum. 17 inc valencia rline jantına geçmek istiyorum. Artıları ve eksileri neler olur.

Ekli dosyalar

• IMG_4603.jpeg
    IMG_4603.jpeg
    945.8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4604.jpeg
    IMG_4604.jpeg
    582.7 KB · Görüntüleme: 40

Merhaba hocam
Öncelikle araca komple R line dönüşüm yapacaksanız takın bence bu jantları aksi halde standart bir araca sadece R line jant çok estetik durmuyor. Onun yerine style paket yada daha farklı bir opsiyon jantı takardım sizin yerinizde olsam.
Artıları lastik ebatı 205/55/16 dan 225/45/17 e çıktığı için daha iyi bir yol tutuş virajlarda yanaktan yatmalar ortadan kalkıyor. Çok daha şık bir görünüm elde ediliyor. C segmenti bir araca 16 koymak zaten vag grubundan beklenir :)
Eksileri azda olsa yakıt tüketimine etkisi olur ama ciddi bir artış olmaz 17 inçde.
Hayırlısı olsun şimdiden.

Yorumların için çok teşekkür ederim. Ben genelde orijinalciyim ve parçaların sökülüp takılmasını pek sevmiyorum. Yaparsam sadece jant değiştirmek istiyorum. Golf 8 jantlarından tek sevdiğim bu Valencia jant, diğerleri baya çirkin stok bile daha iyi.

Yorumların için çok teşekkür ederim. Ben genelde orijinalciyim ve parçaların sökülüp takılmasını pek sevmiyorum. Yaparsam sadece jant değiştirmek istiyorum. Golf 8 jantlarından tek sevdiğim bu Valencia jant, diğerleri baya çirkin stok bile daha iyi
Jant zevk işi hocam 18 inçe çıkarsam benimde beğendiğim jant bu mesela :)

Ekli dosyalar

• IMG_4135.png
    IMG_4135.png
    2 MB · Görüntüleme: 31
Bende bu jantlar mevcut hocam. Oldukça memnunum görüntü olarakta hoş duruyor.

Ekli dosyalar

• jant.jpeg
    jant.jpeg
    82.9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arkadaşlar,

Aracımın standart 16inc jantlarını değiştirmek istiyorum. 17 inc valencia rline jantına geçmek istiyorum. Artıları ve eksileri neler olur.

Bulursan hemen alacaksın Michelin lastikleri altına takacaksın yay takmana gerek yok ben yıllarca kullandım on numara beş yıldız...

IMG_1418.jpeg

IMG_1417.jpeg

IMG_1419.jpeg

Valencia en güzel jant tasarımlarından biri bana kalırsa, 17''de pek bir konfor kaybı olmaz, beyaz araca gun metal kombini şık durar, yol tutuş artar, küçük çukur tarzı tümseklere daha az düşer, bana kalırsa son derece mantıklı bir karar.

Valencia en güzel jant tasarımlarından biri bana kalırsa, 17''de pek bir konfor kaybı olmaz, beyaz araca gun metal kombini şık durar, yol tutuş artar, küçük çukur tarzı tümseklere daha az düşer, bana kalırsa son derece mantıklı bir karar.
çok teşekkürler. güzel bulabilirsem alacağım

Yakıt tüketiminden başka negatifi yok, memnun kalacaksın. Ben de çok yakıştırıyorum.

Life ve Impression jantı bence tasarım olarak güzel.
Özellikle style jantına göre kıyas olmayacak kadar iyi.
Style jant'ı daha çok kapak gibi duruyor. Bence çirkin bir jant. Arabanın görselini bozuyor.

Valencia'ya geçeyim diyorum fakat o da Impression'a çok benziyor.
Birde 17'ye çıkıldığında konfor kaybı olacak. Yanak inceliyor sonuçta.

Bundan dolayı değişiklik pek mantıklı gelmiyor.
Bu yüzden şimdilik ellemedim :)

Geri
Üst Alt