🧿 Golf8 Kumandasız Araç Kilitleme Retrofit

metinkar

Uzman Üye

İsim
Metin
Araç
Golf8 Life
Merhaba arkadaşlar daha önce konularımda belirtmiştim araca yaklaşınca araçlarımızın kapısı açılıyor malumunuz fakat kilitlemiyordu...
Ender Elektronikte hemen hemen bir günümü vermiştim önce olmuştu sonra hatalar vermişti ve bir türlü sonuçlandıramamıştık...

İlgili konu;
https://www.golftutkusu.com/topic/21146-mk8-1-0-etsi-110-ps-life-dsg-mercan-kirmizisi/page/33

Müjdeyi vereyim🤭

Artık hem açıyor hem kapıyor video çekip ekleyeceğim...

IMG_1432.jpeg

Son düzenleme:

Hayırlı olsun üstad. Konu dışında ama sormak istiyorum yaptığımız her retrofit işleminde kodlama yapılması gerekiyor mu ? Mesela katlanır ayna yada keyless yaptırmak istesem ? Geri görüş kamerası için gerektiğini biliyorum.

Hayırlı olsun üstad. Konu dışında ama sormak istiyorum yaptığımız her retrofit işleminde kodlama yapılması gerekiyor mu ? Mesela katlanır ayna yada keyless yaptırmak istesem ? Geri görüş kamerası için gerektiğini biliyorum.
Yapılan her retrofit işlemci için kodlama gerekir, diye biliyorum, özellikle keyless gibi kapsamlı bir retrofit için kesin gerekir.

Eyvallah...

Yapılan her Retrofit için kodlama gerekiyor...

İlave olarak;

Katlanır ayna İmpression paket için ilave kapı beyinleri de değişiyor...
Keyless çok zahmetli bir işlem konumu incele...

Bu sistemi aktive ettigimizde kisa sureli inip binmelerde sorunsuz olurken, gece araci birakip sabah yaklastigimizda acilmiyordu. Son yapilan sistemde bu sorun da cozuldu mu?

Uzaklaşırken kilitle özelliği 2021 model Gof 8 ve Caddy 5 araçlarda olmuyor. Çünkü 09 modülde kod satırı yok. 2022 ve 2023 modellerde bu kod satırı var.

Uzaklaşırken kilitle özelliği 2021 model Gof 8 ve Caddy 5 araçlarda olmuyor. Çünkü 09 modülde kod satırı yok. 2022 ve 2023 modellerde bu kod satırı var.
Hocam bu özellik bana bilerek açılmamış gibi geliyor, çünkü yaklaşınca açılma aktif geliyor fakat uzaklaşınca kilitleme özelliği aktif değil.

Fabrika deneme aşamasında bu özelliği iptal etti ama alt menülerde kodları duruyor gibime geldi o yüzden kodlamadım hiç.

8.5 Golf lerde şuan bu iki özellikte aktif geliyor. Bilemedim kodlasam mı ya da hiç ellemesem mi diye.

Sizde de Caddy vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Geri
Üst Alt