Golf e abi geldi 😎

DogukannR

Üye
İsim
Doğukan Uğur
Araç
Golf 7,5
Selamlar abiler kardeşler

Mevcutta bulunan golf ü retrofit yapıp doldurduktan sonra her zaman ki muzdarip olduğumuz bagaj derdine çare aramaya başlamıştık..
Yakın bir dostumun hiç aklıma gelmeyen bi modeli önermesi sonucu ve uzun araştırmalardan sonra sevip beğenerek aldığım kullanımının aşırı derecede zevkli olduğu bi araç aldım

2023 Škoda Octavia VRS Combi 2.0 tdi 4x4 200 HP scr almış bulunmaktayım

Golften vazgeçemedik geçmeyi de pek düşünmüyoruz aileden biri oldu

Ekli dosyalar

• IMG_6562.jpeg
    IMG_6562.jpeg
    207.2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_6563.jpeg
    IMG_6563.jpeg
    418.1 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_6564.jpeg
    IMG_6564.jpeg
    214.7 KB · Görüntüleme: 99

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Uzun yıllar TSI ve TDI motor kullanıcısı olarak şu an dizel aracımı satarsam ilk alacağım motor TSI olurdu :). 4 çeker araba motoru ne olursa olsun her zaman iyidir.

2 tane 1.0 golf yan yana koysam..
Yine bunu seçerim Maşallah 🧿 Yavru RS6
Hayırlı olsun, fiyatı nedir acaba ? Vergisel olarak bi düşündürdü..

Oooooo super hayirli olsun ustad

Masallah 200 hp alti arac kullanmam diyorsun :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 2.0 dizel araç kim ne derse desin her gaza bastığınızda iyiki aldım diyeceğiniz bir araç yıllık MTV si sizi yormayacaksa kesinlikle güzel bir seçim oldu

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Uzun yıllar TSI ve TDI motor kullanıcısı olarak şu an dizel aracımı satarsam ilk alacağım motor TSI olurdu :). 4 çeker araba motoru ne olursa olsun her zaman iyidir

Sağolun Allah razı olsun en doğru kararı verdim sanırım

2 tane 1.0 golf yan yana koysam..
Yine bunu seçerim Maşallah 🧿 Yavru RS6
Hayırlı olsun, fiyatı nedir acaba ? Vergisel olarak bi düşündürdü..
Vergisel olarak biraz cep düşmanı fiyat olarakta clionun 1.5 m olduğu ülkede gayet makul diyelim 🙃

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 2.0 dizel araç kim ne derse desin her gaza bastığınızda iyiki aldım diyeceğiniz bir araç yıllık MTV si sizi yormayacaksa kesinlikle güzel bir seçim oldu
Yani yormaz diye düşünüyorum sağolun Allah razı olsun iyi ki dedirtti bana

Geri
Üst Alt