Öncelikle merhabalar herkese aracım Golf 7 1.6 tdı manuel 320.000km de. Bir ay önce aracımın emme manifoltu değişti ve değiştikten kısa bir süreliğine beyaz duman atma problemi gitmişti ama gelen çiğ mazot kokusu halen gitmemişti halen aynı problemim devam etmekte. Bu arada manifoltum un soğutma sistemi patlamıştı ve aracım artık zar zor çalışıyordu bu sebep ile değişmişti. Şuan gelen bu beyaz duman ve çiğ mazot kokusunu da enjektör kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Düşünmeme sebep veren şey ise rölantide bozulma ve titreme var ve dediğim gibi duman ve çiğ mazot kokusu problemleri de. Aracım 5 senedir bende ve herhangi bir enjektör kontrolü vs. yapılmadı.
İkinci olarak ise direksiyonumda ara sıra bir sertleşme oluyor alt takımda bir problem göremedim ancak bu sertleşme ile birlikte star-stop hatası vermekte bu konu hakkında da düşünceleriniz var ise yazarsanız sevinirim.
Sizin fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese keyifli sürüşler dilerim.
İkinci olarak ise direksiyonumda ara sıra bir sertleşme oluyor alt takımda bir problem göremedim ancak bu sertleşme ile birlikte star-stop hatası vermekte bu konu hakkında da düşünceleriniz var ise yazarsanız sevinirim.
Sizin fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese keyifli sürüşler dilerim.