Bayiden aracımı almaya gidiyorum. Nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız?

Ben hiç bilmiyore.

Hayırlı olsun demeye geldim 😀 Kazasız belasız teslim alıp kullanın inşallah

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :) genel bir her yerine göz gezdirin bir şey yoksa geriye deposunu doldurup gezmek kalıyor isterseniz daha sıfır km iken teslim aldığınız aynı gün kaliteli bir expertiz firmasına kontrol ettirin şu sıralar böyle vakalara rastlıyorum sıfır araba boyalı değişenli çıkıyor allah korusun öyle bir şey olursa taviz vermeden değişim isteyin kağıt falan veririz derlerse kabul etmeyin yenisini isteyin bi dünya para veriyorsunuz sonuç olarak

Hayırlı olsun yeni aracınız. Aracın sevkiyatı esnasında zarar gören parçaları var ise bazı bayiler boya, pasta-cila vs uygulamalar ile bu hasarları gizlemeye çalışabiliyorlar. Daha önce sıfır km aracının muhtelif yerlerinde pasta kalıntısı görüp, durumdan şüphelenen bir arkadaşın başına maalesef böyle bir durum gelmişti. Marka VW değildi ama TR şartlarında çok da fark edeceğini düşünmüyorum.
Ayna plastiklerinin boyalı yüzey ile birleştiği noktalar, kapı boşlukları, araç logo içi ve etrafı vs gibi pasta kalıntısının/tozunun kalabileceği yerleri hızlıca gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Hayırlı olsun.
Bayinin 2. el kısmından boya cihazı talep edin. Hızlıca tüm parçalara tutun. 180 üzeri mikron çıkıyorsa PDI raporu isteyin. Fabrikanın 3 kere boyama hakkı var ama siz satarken bunu anlatmakla uğraşmazsınız

hayırlı olsun şöyle bir bakının sağına soluna sonra tadını çıkarın sıfır araç teslim almak müthiş bir duygu :)

hayırlı olsun
impression mu life mi?

Hocam ımpression aldım fark çok otomatik ile Birde manuel kullanmayı seven birisiyim.
bende aynı sekilde manuel sevenlerdenim aracı çok beğendim daha önce dizel 2016 308 vardi buda sakin kullanimda dizel gibi
ekran kullanimida guzel pratik
konfor yalitim vs cok iyi
bagaj 308 de daha buyuktu bu biraz kucuk geldi
ama bununda arka koltuklarda daha genis alan
rodaja dikkat et 10 numara arac kazasiz belasiz..

Anahtarlarını almayı unutmayın, sonrasında tekeri yamuk falan diyenler olacaktır onlara ufak ikramlarda bulunun.

Geri
Üst Alt