"Zırva tevil götürmez..."Tamponu soyulan,büyük dökülmeler olan VW'ler hep dikkatimi çekiyor.
Kronik arıza listesinde bence bunlar.
kusura bakacak bir şey yok...@magic Tamponlar yumuşak yapılmamış bir yere sürterseniz hemen boyası kalkıyor ama yeni araçların çoğunun tamponları yumuşacık yapılmış
Tabii ki de hor/özensiz kullanılma olayıda var bir Golf öylece duruyor diğeri ise haşat olmuş...
Yanlış/eksik bilgi verdiğim için kusura bakmayın.
Burada arıza yok hasar var. Dünyanın en prestijli araçlarını sert bir cisme sürterseniz tampon boyaları çizilir.Tamponu soyulan,büyük dökülmeler olan VW'ler hep dikkatimi çekiyor.
Şu senin C4 ün tamponunun yakın planlarını görsek...Tamponu soyulan,büyük dökülmeler olan VW'ler hep dikkatimi çekiyor.
Yapıp yapıp pişman olmakta yeni moda galiba. 1 olur 2 olur eyvallah, ama aynı durum sürekli yaşanıyorsa bir sıkıntı var demektir.@silvershadow
BeIkide düşünmemeliydim,
yazmamaIıydım o iletiyi...
Acemilik yaptım, silmedim...
Banla beni der gibi...
Pişmanım. :000072-medium:
@Wolfsburg hocamız yaptığı hatayı kabul etmiş, bu hata da üyeler tarafından gerekli bilgilendirmeyle telafi edilmiştir. Yapıp yapıp pişman olmak moda gibi cümlerle gereksiz yere tansiyonu yükseltmek kimsenin haddine değildir. Herkes hata yapar hepimiz insanız. Uzatmanın lüzumu yokYapıp yapıp pişman olmakta yeni moda galiba. 1 olur 2 olur eyvallah, ama aynı durum sürekli yaşanıyorsa bir sıkıntı var demektir.
Hocam kusura bakmayın, bu ilk değil. O yüzden yazdım onu. Forumun ortamını, huzurunu bozdurmamaya/bozmamaya çalışıyoruz elimizden geldiğince.@Wolfsburg hocamız yaptığı hatayı kabul etmiş, bu hata da üyeler tarafından gerekli bilgilendirmeyle telafi edilmiştir. Yapıp yapıp pişman olmak moda gibi cümlerle gereksiz yere tansiyonu yükseltmek kimsenin haddine değildir. Herkes hata yapar hepimiz insanız. Uzatmanın lüzumu yok