Obdeleven mi dışarda kodlama mı?

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba, golf 8 life aracımda gizli özellik açmak istiyorum. Obdeleven basic sürüm cihazım var onla daha önceden sadece R kadran açmıştım kredi vererek. Açmak istediğim gizli özellikler için SFD kilidini açmak gerekiyor. Sizce dışarda mı kodlama yaptırayım(500 600 tl civarı) yoksa obdeleven pro plan(1900 tl 1 senelik) mı alayım?

Hocam bana kalırsa ömür boyu pro lisansı satın almanız daha mantıklı, hem kendiniz canınız sıkıldıkça bir kodlama yaparsınız veya beğenmediğinizi iptal edersiniz, konulara ilgili iseniz kendi cihazınızla yapmak daha iyi olacaktır.

SFD ile ilgili adımları size anlatabilirim eğer pro lisansa geçerseniz, bir kaç yapmanız gereken adımlar var çünkü.

Ömür boyu pro lisans nasıl oluyor?

Hocam bana kalırsa ömür boyu pro lisansı satın almanız daha mantıklı, hem kendiniz canınız sıkıldıkça bir kodlama yaparsınız veya beğenmediğinizi iptal edersiniz, konulara ilgili iseniz kendi cihazınızla yapmak daha iyi olacaktır.

SFD ile ilgili adımları size anlatabilirim eğer pro lisansa geçerseniz, bir kaç yapmanız gereken adımlar var çünkü.
Ömür boyu pro lisans sadece ilk müşterilere ücretsiz verildi satın alınmıyor.

abonelik işlemi bana ters geliyor hocam dışarda yaptırın bence zaten bi kere yaptırıcaksınız sürekli gizli özelliği aç kapa yapmıycaksanız gerek yok

Uygulama içi pro veya ultimate sürüm fiyatları mı artmış?

Hocam merhaba bende obdeleven alıcamda ilk üyelere ücretsiz veriliyor derken nasıl yani biraz açar mısınız konuyu
size değil hocam cihaz ilk çıktığında satın alanlara sadakat programı dahilinde verildi. o konu kapandı gitti satın almanız gerekiyor

Geri
Üst Alt