Golf 8 İq Light Stop vb. Nerden Kaliteli Alabilirim ?

captanco32

Yeni Üye
İsim
Mert
Araç
Golf 8
Merhaba Aracım Golf 8 İmpression.
Yetkili bayiye led stoplarla ilgili fiyat sordum fakat fiyat 40.000 TL'ye kadar çıkacağını söylediler.
Aracıma led stop gibi ürünler ve aksesuarlar temin edeceğim fakat nerden alacağımı , neresi kalitelidir onu bilmiyorum.
Daha önceden led stop almış arkadaş varsa bana tavsiye edebilir mi.
Bulunduğum yerde satan bir yer yok internet üzerinden almam gerekiyor.
Birde Vag- Marketi Önerir misiniz, bir sürü golf ürünü satıyor kendisi. ?

Merhaba Aracım Golf 8 İmpression.
Yetkili bayiye led stoplarla ilgili fiyat sordum fakat fiyat 40.000 TL'ye kadar çıkacağını söylediler.
Aracıma led stop gibi ürünler ve aksesuarlar temin edeceğim fakat nerden alacağımı , neresi kalitelidir onu bilmiyorum.
Daha önceden led stop almış arkadaş varsa bana tavsiye edebilir mi.
Bulunduğum yerde satan bir yer yok internet üzerinden almam gerekiyor.
Birde Vag- Marketi Önerir misiniz, bir sürü golf ürünü satıyor kendisi. ?

Mrh,
Iq stop serviste 54bin ₺

Kaliteli bir şey alacaksan Magnet Marelli marka olmalı...

@Atesci arkadaşımızda uzak doğu sağlam ürün varmış kendisi ile görüşebilirsin...

https://www.golftutkusu.com/topic/23600-golf-8-araca-yeni-8-5-kasalarin-iq-light-stopu-uyumlu-mu/

35.000 tl yerine yetkili servise yaptırsam daha iyi sanki diye kafama yatıyor hem aklım kalmaz orjinal üründe diye düşüyorum.
Birde vag-market ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Vag-Market basit parçalar konusunda (örneğin vites topuzu, pedallar vs.) idare eder ancak far ve bodykit konusunda çok iyi değil bence. Ben de ULed bakıyordum vag-marketten, orijinalle aralarındaki tek benzerlik ikisinin de aydınlatması :D. Yani bu kadar mı benzemez, fotoğraflarda bile son derece kalitesiz duruyor. Bence en iyisi yetkili servisten alıp geçmek, hem tesisat vs. problem de çıkarmaz, kafanız rahat olur.

Vag-Market basit parçalar konusunda (örneğin vites topuzu, pedallar vs.) idare eder ancak far ve bodykit konusunda çok iyi değil bence. Ben de ULed bakıyordum vag-marketten, orijinalle aralarındaki tek benzerlik ikisinin de aydınlatması :D. Yani bu kadar mı benzemez, fotoğraflarda bile son derece kalitesiz duruyor. Bence en iyisi yetkili servisten alıp geçmek, hem tesisat vs. problem de çıkarmaz, kafanız rahat olur.
Aynen bende öyle düşünüyorum ya basit parçalar falan alınır da pahalı parçalar değmez, yetkili serviste yaptır geç(y)

Geri
Üst Alt