darktemplar
Üye
- İsim
- Golf 8.5
- Araç
- Golf 8.5 İstiridye Grisi
Merhabalar,
Yakın zamanda Golf 8,5 aldım. Aracı teslim alırken boya kontrolü yaptım. Tüm parçalarda benzer mikron ölçümü çıkıyor(195-280 arası)
Fabrikada çift kat boya atılmış.
Ayrıca kaput ve bagaj vidalarının hepsinde ayar yaptıklarından dolayı oynama var.
Bayi bunların bir sorun olmadığını, fabrikanın aracı düzgün teslim etmek için yaptığı standart işlemler olduğunu belirtti.
Yaklaşık 10 aracın 2'sinde bu durumların olduğunu söyledi.
Bende bayiden aşağıdaki belgeleri aldım.
1-) PDI raporu (Bayi'nin aracı teslim alırken yaptığı boya mikron ölçümlerini içeriyor)
2-) Çift kat boya ve vida ayarlarının fabrikasyon olduğunu anlatan belge.
(Bayi aracı incelemek için yarım gün teslim aldı. Sonrasında bu belgeyi hazırlayıp verdiler)
Aracı teslim alırken kesinlikle kontrollerinizi yapın. Volkswagen grubu araçlarda fazlasıyla görülen bir durum.
2. el satışında elinizde göstereceğiniz bir belge olur.
Sizler kontrol yaptınız mı? Yapanlarda bu durumlar var mıdır?
Aldığım belgeler yeterli olur mu? 2. el satışında sorun yaşar mıyım?
Yakın zamanda Golf 8,5 aldım. Aracı teslim alırken boya kontrolü yaptım. Tüm parçalarda benzer mikron ölçümü çıkıyor(195-280 arası)
Fabrikada çift kat boya atılmış.
Ayrıca kaput ve bagaj vidalarının hepsinde ayar yaptıklarından dolayı oynama var.
Bayi bunların bir sorun olmadığını, fabrikanın aracı düzgün teslim etmek için yaptığı standart işlemler olduğunu belirtti.
Yaklaşık 10 aracın 2'sinde bu durumların olduğunu söyledi.
Bende bayiden aşağıdaki belgeleri aldım.
1-) PDI raporu (Bayi'nin aracı teslim alırken yaptığı boya mikron ölçümlerini içeriyor)
2-) Çift kat boya ve vida ayarlarının fabrikasyon olduğunu anlatan belge.
(Bayi aracı incelemek için yarım gün teslim aldı. Sonrasında bu belgeyi hazırlayıp verdiler)
Aracı teslim alırken kesinlikle kontrollerinizi yapın. Volkswagen grubu araçlarda fazlasıyla görülen bir durum.
2. el satışında elinizde göstereceğiniz bir belge olur.
Sizler kontrol yaptınız mı? Yapanlarda bu durumlar var mıdır?
Aldığım belgeler yeterli olur mu? 2. el satışında sorun yaşar mıyım?
Son düzenleme: