Golf 8.5 manuel 1000 devirde inleme sesi.

Vwgolfpassion

Yeni Üye
İsim
Tuna Başar İşlek
Araç
Golf 1.5 TSI ACT Manuel 2024
Merhaba, aracım 2024 golf impression manuel 1.5 116 hp. Henüz 2200 km de araç 1000 devirde inleme yapıyor. Turbo sesi gibi ama eski toros araçlarında olan ses gibi. Bir de genel bir uğultulu var araç içinden geliyor gibi. Sizde de var mı bu yazdıklarım?

Selamlar hocam, nasıl bir inleme sesinden bahsediyorsunuz tam olarak?

Bende de aynı araç var 700kmde şuanda, bir üfleme sesi geliyor dediğiniz gibi ama turbonun sesi diye düşünüyorum. Aynı ses mi başka mı onu merak ettim açıkcası

Selamlar hocam, nasıl bir inleme sesinden bahsediyorsunuz tam olarak?

Bende de aynı araç var 700kmde şuanda, bir üfleme sesi geliyor dediğiniz gibi ama turbonun sesi diye düşünüyorum. Aynı ses mi başka mı onu merak ettim açıkcası
Hocam Act den dolayı ses yapıyormuş böyle stop edecek gibi titremede yapıyormuş özellikle Act modunda mı yapıyor normalde de mi yapıyor ? YouTube da görmüştüm yazılım güncellemesi gelmesi gerek.

1000 devir civarı eski doğan Şahin toros araçları gibi inleme sedi. Özellikle vites düşürünce. Difrensiyeli öten araç gibi! Devir artınca ses kesiliyor! Bu araca yakışmıyor! Serviste aynı araçtan baktık onda da vardı!

Hocam Act den dolayı ses yapıyormuş böyle stop edecek gibi titremede yapıyormuş özellikle Act modunda mı yapıyor normalde de mi yapıyor ? YouTube da görmüştüm yazılım güncellemesi gelmesi gerek.
Öyle bir sorun değil

1000 devir civarı eski doğan Şahin toros araçları gibi inleme sedi. Özellikle vites düşürünce. Difrensiyeli öten araç gibi! Devir artınca ses kesiliyor! Bu araca yakışmıyor! Serviste aynı araçtan baktık onda da vardı!
Evet bende alıyorum bu sesi aynı eski araçlarda olan ses gibi hafif gaza basınca kesiliyor. Özellikle 2. Vitese takıp yokuş aşağı gaza basmadan giderken 1-2 bin devir arası ötüyor. Ama ben kafaya takmıyorum güzel ses 😂

vites küçült diye inliyodur😁
1000devirde hic kullanmadığım için bilmiyorum okadar düşük devirde kullanmak zararlıdır diye biliyorum 1.5devir altina pek inmem yani tork başlangıç devri..

Evet bende alıyorum bu sesi aynı eski araçlarda olan ses gibi hafif gaza basınca kesiliyor. Özellikle 2. Vitese takıp yokuş aşağı gaza basmadan giderken 1-2 bin devir arası ötüyor. Ama ben kafaya takmıyorum güzel ses 😂
Çok yaşayın

1 ve 2de silkeleme yaptı bende de araba tüplü olur da gaz yemez sonra bir anda yer gibi ileri geri silkeliyor uğultu da var gibi de dizel leondan geçince sessiz geldi araç bana baya

Geri
Üst Alt