Bursa için Ön Cam Filmi Tavsiye

omerg

Üye
İsim
omer
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
Merhaba arkadaşlar, Bursa'da ön cam filmi için nereleri tavsiye edersiniz?

ikizler oto cam fiyat yüksek gelir ise yine küçük sanayide dmr oto cam var ikisindende memnunum

Bende llumarın sitesinde bayiilerde yer alan Balıkesirdeki redline car care i öneririm hocam işçilikleri gayet güzel ve fiyat olarak llumarın sitesinde ne yazıyorsa onu ödersiniz,

detailing dükkanı bursayı önerir misiniz solarg gard kullanıyorlarmış ön cam hariç 7k

Ön cam için llumar air80 yaptırmıştım solarguard için bilgim yok maalesef ama air80 çok hoşuma gitti açıkçası, hiç karartmıyor ve çok güze ısı kesiyor

Yan camlar içinde ırx serisi yaptırdım bu zamana kadar kullandıklarım arasından en hoşuma giden diyebilirim daha önceden de 3m falan kullanmıştım ama llumar ırx kadar görüş netliğini bozmayan denk gelmedim

Yan camlar içinde ırx serisi yaptırdım bu zamana kadar kullandıklarım arasından en hoşuma giden diyebilirim daha önceden de 3m falan kullanmıştım ama llumar ırx kadar görüş netliğini bozmayan denk gelmedim
sadece ön cam haric her cama istiyorum. llumar sitesinde bursadaki bayii gözükmüyor ve irx serisi 12k. solargard 7k. aradaki farka değer mi bilemedim 🤔

Hocam bende ön cama yaptırma konusunda çekinceliydim işçilik ve sızan su nedeniyle ancak iyi bir yerde yapılırsa çok faydalı bence ilk defa ön cama air80 yaptırdım yazın doğrudan vuran güneşin etkisinin gitmesi çok iyi geldi, bursadaki bayii kendi fiyatlarını söylüyor hocam abartı fiyatlar bence, arka camlar karartmalı olduğundan ben sadece ön iki cama ırx35 ön cama air 80 yaptırmıştım, solarguardla ilgili illaki kullanan arkadaşımız vardır yorum yaparlar

lumarda irx ile atr arasında kaldım aralarında da amma fiyat farkı var :D

llumar atr serisi ön cam hariç 7k dedi yani solargard ile aynı. tercihimi lumar yaptım umarım pişman olmam

ön cama düşünmüyorum abi fiyatı cok fazla ön cam haric 5 camda düşünüyorum
Bende bu zamana kadar en ön cama yaptırmazdım ama air80 birkere yaptırdıktan sonra bundan sonraki her aracıma alır almaz yaptırırım yüksek ihtimalle :) ısıyı en çok ön camdan alıyor araç air80 ciddi anlamda ısıyı kesiyor.

Air80 kullanıyorum memnunum. 5 cam fiyatı ile aynıydı sadece ön cam biraz pahalı ama kaliteli

Geri
Üst Alt