Vland Uled montajı sonrası uyumsuzluk

TolgaK

Yeni Üye
İsim
Tolga
Herkese merhaba golf 6 aracıma vland marka u led far ve gulenyuz stop aldım montajını yaptım güzel hersey bugün plaka lambasının yapmadığını farkettım hemen takım cantasından bı ampul aldım takarken bı lambalar sondu gerı yandı lambayı yerine taktım arabanın on tarafına gectım u led ler yanmıyor kontak acıkken far anahtarı 0 da olsa bile kontak açıkken u ledler yanıyor kontak kapalıyken hiçbir sekilde u ledler yanmıyor neden olabilir sigortaları atık olan yok

Soluksuz okudum inşallah çözümünü bulursunuz bulmanızı ümit ederim plaka ampülü değişirken kontak açık mıydı aracın anormal bir kıvılcım ve benzeri birşey oldu mu olmadı mı değişmeye çalıştığınız ampül eski mi yeni miydi led mi halojen miydi yerine takarken şase yapmış olabilir mi orada tesisatta daha önce yapılan bir tadilat var mıydı peki

Upvote 0
Soluksuz okudum inşallah çözümünü bulursunuz bulmanızı ümit ederim plaka ampülü değişirken kontak açık mıydı aracın anormal bir kıvılcım ve benzeri birşey oldu mu olmadı mı değişmeye çalıştığınız ampül eski mi yeni miydi led mi halojen miydi yerine takarken şase yapmış olabilir mi orada tesisatta daha önce yapılan bir tadilat var mıydı peki
Kontak kapalıydı kıvılcım bişey çıkmadı ama bi şase yapar gibi bişey yaptı sanki kabloların hicbirseyde tadilat yok kesik kablo yok

Upvote 0

Geri
Üst Alt