2013 Golf 7 için multimedya önerisi

İsim
Burak
Araç
Golf 7/2013
Herkese merhaba aracım için multimedya arıyorum ama çok kapsamlı birşeye ihtiyacım yok.Flaş bellekten müzik çalsın Bluetooth bağlantısı olsun yeterli.Forumu biraz inceledim 20 30 40 bin liralık cihazlardan falan bahsediliyor uyum problemi yazılım crack vs bunlarla uğraştırmayacak düşük bütçeli yukarıda bahsettiğim gibi basit sade işimi görecek cihaz önerisi olan varsa yardım istiyorum.

Herkese teşekkür ederim.

rcd 330 tercih edebilirsiniz 12-10 arası fiyatı var usb carplay vs +orijinal cihaz

Ekli dosyalar

• x5_1058940699pzx.jpg
    x5_1058940699pzx.jpg
    48.8 KB · Görüntüleme: 25
Sizin teybin bluetoothlu versiyonu işinizi çözecektir. Sanırım en uygun fiyatlı çözüm olur. Teyp, mikrofon, usb montaj dahil 7500TL yaparım hocam.

Bilmediğim için soruyorum internetteki Jameson Pioneer vs markaların cihazları olur mu sıkıntı mı cikarir ? 4 5 bin TL'ye falan işimi görecek cihazlar var o yüzden soruyorum bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.

Bilmediğim için soruyorum internetteki Jameson Pioneer vs markaların cihazları olur mu sıkıntı mı cikarir ? 4 5 bin TL'ye falan işimi görecek cihazlar var o yüzden soruyorum bu konu hakkında hiçbir bilgim yok.
Aracınızda yeni nesil CAN sistemiyle araç içi elektroniği birbiriyle haberleştiği için; araç tüketimleri, ayarları, lastik basınç sıfırlama, esp kapatma vs teyp üzerinden yapılabiliyor. Dediğiniz markaların modellerinde bu özelliklerden kayıp yaşayabilirsiniz. Aracın içinde kontak, park, geri vites gibi bir sürü kablo eklenecek. Dahası çerçeve uydurmasyon olacaktır. Bence Golf gibi bir araca yakışmayan ürünler.

Aracınızda yeni nesil CAN sistemiyle araç içi elektroniği birbiriyle haberleştiği için; araç tüketimleri, ayarları, lastik basınç sıfırlama, esp kapatma vs teyp üzerinden yapılabiliyor. Dediğiniz markaların modellerinde bu özelliklerden kayıp yaşayabilirsiniz. Aracın içinde kontak, park, geri vites gibi bir sürü kablo eklenecek. Dahası çerçeve uydurmasyon olacaktır. Bence Golf gibi bir araca yakışmayan ürünle

Şimdi anladım ustacım.Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim bu iş için 7.500 12.000 bin ₺ arasında bir bütçe ayarlamak gerekiyor anladığım kadarıyla.Ay sonu gelsin bütçe konusunda hesap kitap yapayım ona göre karar vereceğim artık.

Geri
Üst Alt