Carplay&Android Auto Google Harita Olay Raporlama Son Durum

thelordof

Katılımcı Üye

İsim
Samet
Araç
Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Merhaba arkadaşlar ,

Diğer ülkelerde araç üzerinden Google haritalar olay bildirme özelliği yavaş yavaş yayılıyor. Türkiye ye de geldiğinde herkese aynı zamanda gelmeyebilir. Sunucu bazlı diyorlar. Burdan birbirimize haber verirsek güzel olur.

Carplay kullanıcılarında var diyorlar ama Türkiye de herkeste var mı emin değilim.

Not: Fotoğraf alıntıdır.

Ekli dosyalar

• 1000079991.jpg
    1000079991.jpg
    272.5 KB · Görüntüleme: 54

Merhaba arkadaşlar ,

Diğer ülkelerde araç üzerinden Google haritalar olay bildirme özelliği yavaş yavaş yayılıyor. Türkiye ye de geldiğinde herkese aynı zamanda gelmeyebilir. Sunucu bazlı diyorlar. Burdan birbirimize haber verirsek güzel olur.

Carplay kullanıcılarında var diyorlar ama Türkiye de herkeste var mı emin değilim.

Not: Fotoğraf alıntıdır.
Bu sene Turkiyede basladi Google haritalarda

Bu sene Turkiyede basladi Google haritalarda
Telefonda gözüküyor onda sorun yok. Araca bağlayınca gözükmüyor. Android Auto da gözükmüyor da Carplay de şu an gözüküyor sanırım. Herkeste gözüküyor mu emin değilim.

Telefonda gözüküyor onda sorun yok. Araca bağlayınca gözükmüyor. Android Auto da gözükmüyor da Carplay de şu an gözüküyor sanırım. Herkeste gözüküyor mu emin değilim.
Carpley le google haritalarda gozukuyor

Android autoda görünmüyordu. Telefondan girip işaretliyordum çoğu zaman. Android autoda da bir an önce aktifleşir umarım.

Bir de keşke yandexteki gibi bu tarz uyarıları aynı zamanda seslendirme yapsa. Trafikte sürekli ekrana bakamayınca işaretlemeleri kaçırabiliyor insan

Android autoda görünmüyordu. Telefondan girip işaretliyordum çoğu zaman. Android autoda da bir an önce aktifleşir umarım.

Bir de keşke yandexteki gibi bu tarz uyarıları aynı zamanda seslendirme yapsa. Trafikte sürekli ekrana bakamayınca işaretlemeleri kaçırabiliyor insan
Ekranda ilgili işaret butonu gelince sesli söylüyor diyorlar. İnş yakın zamanda gelir.

sana acik ve net soyleyebilirim sadece ekranda geliyor sesli soyleme felan yok bunu soyleyen kisi salliyor bu kesin haritada trafik sikisikligini kazayi yada gittigim duzergahta yol kenarina park edilmis Araclar i gosteriyor son 6 aydirda radarlari gosteriyor

ben yandex kullaniyom
haritalari yillar once bırakmıştım belki şimdi daha iyidir bilmiyorum ama yandexten memnumum..

Yol kenarına parkedilmiş araçları ilk defa duydum. Google haritalar iyi atak yapıyor. Sevindirici.

İlerde umarım radar,kaza,trafik yoğunluğu vs sesli de söyler.

Yol kenarına parkedilmiş araçları ilk defa duydum. Google haritalar iyi atak yapıyor. Sevindirici.

İlerde umarım radar,kaza,trafik yoğunluğu vs sesli de söyler.
Evet ekranda gosteriyor ve ekranda soruyor halen varmi yokmu diye Metresine kadar yaziyor Ve var sa var I yoksa yoku onaylayabiliyorsun ekrandan

Evet ekranda gosteriyor ve ekranda soruyor halen varmi yokmu diye Metresine kadar yaziyor Ve var sa var I yoksa yoku onaylayabiliyorsun ekrandan
Türkiye için Android Auto için şimdilik yok. Carplay önde şu an.

Test edemediğimden metre olayını görmedim 😅

Geri
Üst Alt