arkadaşlar araçta normal USB girişi var mı ben göremedim. yoksa Type c için dönüştürücü aparat kullanan var mı ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.( araç life dsg)
arkadaşlar multimedya flash içindeki videoyu oynatıyor mu bilgisi olan var mı?
merhabalar , sundisk çift taraflı aldım yeni, henüz denemedim. video oynatıyorsa çocuğumun izlemesi için video da atmayı planlıyorum. video formatı vs ile ilgili detay var mı aslında o konuyu da merak ediyorumNe yaptın bakalım iki aydır konuna yazmamışsın aldın mı çevirici ya da type-c bellek videoları yada müzikleri yükledin mi multimedia gösterir ama sendeki hangi cihaz...
merhabalar , sundisk çift taraflı aldım yeni, henüz denemedim. video oynatıyorsa çocuğumun izlemesi için video da atmayı planlıyorum. video formatı vs ile ilgili detay var mı aslında o konuyu da merak ediyorum
Aman abi ne yaptın bir video oynatmak için böyle tavsiyelerle şok etme biziAracın ve aracının paketi nedir her araç oynatmaz mesela benim mk8 life ama bu istediklerini bende istediğim için en son sisteme geçtim opsiyonel bir sistem... bende bir format yok youtubeden indiriyorum type-c atıyorum seyrediyorum...
https://www.golftutkusu.com/topic/1...ro-mib3-apple-carplay-retrofit-turkiyede-ilk/
Aman abi ne yaptın bir video oynatmak için böyle tavsiyelerle şok etme bizi
Bu arada setup çok iyi o ayrı konu
@levante nin aracı 8.5 life sanırım. Elinde android 13 cihaz varsa fermata auto uygulamasini kullanabilir.
Ben her gün kullanıyorum nerdeyse.
TV, YouTube, Google hepsi kusursuz çalışıyor hala.
https://www.golftutkusu.com/topic/24138-golf-8-5-impression-multimedyadan-video-izleme/ bu konuya göz at adam nasıl yapılacağını anlattığı videonun linkini de paylaşmıştımerhabalar , sundisk çift taraflı aldım yeni, henüz denemedim. video oynatıyorsa çocuğumun izlemesi için video da atmayı planlıyorum. video formatı vs ile ilgili detay var mı aslında o konuyu da merak ediyorum
Sırf çocuk izlesin diye yapılacaksa zaten tablet en mantıklısı.Mib2 de carplay varsa android auto ile de oynabilirsiniz. Ancak yanlış hatılamıyorsam araç hareket halindeyken oynama kısıtlanıyor bunun için obd ile ayar yapmak lazım. Bunun yerine en temizi sırf video için ucuz bir 7 inç tablet alıp arka koltuğa koymak daha mantıklı bence