Camda silecek izi ve Silecek önerisi

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Aracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.

Aracımdaki silecekler ne zaman değişti bilmiyorum ama camda iz yapmış geçen yıkamaya verdim geçmedi çizmiş sanırım. Bu silecek çiziği için bir onarım yapılabiliyor mu? Silecekleri de değiştirmek istiyorum aynı zamanda bunun için de önerilere açığım.
cam çiziğini yok diş macunu/şeffaf oje/wd 40 bunlarla olmuyor uygulama merkezi çok fazla istanbulda polisaj makinasıyla yapıyolar pastalar vs

Upvote 0
Ümraniye Glasweld cam çiziği giderme onarım firması var. Daha önce aynı durum için kendilerine yaptırmıştım. Gitmeden önce wp den çiziğin fotoğrafını gönderin size %kaç oranında çiziğin giderileceklerini ve fiyatını söylüyorlar.

Upvote 0

Silecek izleri basit gibi görünen ancak amatör uygulamalar ile giderilemeyecek boyutta inatçı izlerdir.

Çam çizik giderici özel ürünler ve pedler kullanarak, polisaj makinesi ile belli devirde ve sıcaklıkta yapılmalıdır.

Profesyonel uygulama merkezlerinde yaptırmanız doğru olur. Yoksa, kendiniz halletmeye veya amatör kişilere hallettirmeye kalkarsanız, camı daha beter yaparsınız.

.

Upvote 0
Camdan polisaj ile çizik alamazsınız, sadece silecek izleri giderilir. Seryum-oksit içerikli özel cam pastaları ile yapılmalıdır. Daha önce cam üzerinde çalışmış tecrübeli bir detailing hizmeti veren bir yerde yaptırınız. Bu işlem esnasında cam ısındığı için çok dikkatli yapılması gerekir yoksa camın çatlaması kaçınılmaz olur, tecrübeli birinin yapması şart.

Upvote 0
Camdan polisaj ile çizik alamazsınız, sadece silecek izleri giderilir. Seryum-oksit içerikli özel cam pastaları ile yapılmalıdır. Daha önce cam üzerinde çalışmış tecrübeli bir detailing hizmeti veren bir yerde yaptırınız. Bu işlem esnasında cam ısındığı için çok dikkatli yapılması gerekir yoksa camın çatlaması kaçınılmaz olur, tecrübeli birinin yapması şart.
Hocam var mı istanbulda bildiğiniz bir yer ? deneyimli güvenilir.

Upvote 0
Çizikse hiç uğraşmayın düzelmez silecek izi ise cam pastası ile pasta cila yaptırın düzelir

Upvote 0

Geri
Üst Alt