yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,739 Konum İstanbul İsim Yusuf 6 Ağu 2016 #2 Arkadaşlar reklam sayısını 1 den 3e çıkardım. Bağış konusunu kaldırdım. Böylesi daha doğru olacak gibi
Arkadaşlar reklam sayısını 1 den 3e çıkardım. Bağış konusunu kaldırdım. Böylesi daha doğru olacak gibi
F fcsrn Moderatör Katılım 7 May 2015 Mesajlar 5,134 Tepkime puanı 568 Konum Amasya>Merkez-Sivas>Merkez İsim Eren 6 Ağu 2016 #3 @yusuf Giderleri karşılamaya yardımcı oluyorsa hiç sıkıntı yok benim açımdan. :000074-medium:
jajaja Katılımcı Üye Katılım 14 Kas 2015 Mesajlar 1,077 Tepkime puanı 59 İsim before after avatar 8 Ağu 2016 #4 forum sayesinde cok fazla.bilgi elde ettim. reklam olmasinda benim.icinde sikinti yok. site kendini dondursun yeter. bu guzel ortam bozulmasin yeter. mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life
forum sayesinde cok fazla.bilgi elde ettim. reklam olmasinda benim.icinde sikinti yok. site kendini dondursun yeter. bu guzel ortam bozulmasin yeter. mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin. One Life Thug Life