Golf 7 kaldırıma çıktım marşpiyel ezildi

İsim
Fatih
Araç
Golf 7
Öncelikle selamunaleyküm golf7 aracımda gece karanlık bir yerden babayı dönerken kaldırım taşlarını farketmeyip aracın kapı altı marşpiyel, kaldırım taşının üstüne çıktı. görselde boya atması vs yok fazla da belli olmuyor fotoğrafta boya çıkmadığı için, ama aşırı fazla içeri göçtü. Bugün 10a yakın yer gezdim ortalama 8 10bin tl fiyat çıkarıyorlar. Boyasız göçük ile olmaz dediler, zımpara atılıp kaynaklı alet ile çekildikten sonra pütürü atılıp boyanacak dediler sizce bunu mu yaptırmalıyım yoksa 1750tlye yan ek mi almalıyım, almalıysam önerebileceğiniz bir ek var mı, satarken vs hangisi daha mantıklı iyi olur. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_6123.jpeg
    IMG_6123.jpeg
    376 KB · Görüntüleme: 93

Hocam aynı yeri bende sürttüm sanırım 3 yıl önce Auto King de yaptırdım. Pütürlü boya gerektiğini bununda hem ustalık gerektirdiğini hemde maliyetli olduğunu söylediler bu sene boyası atmaya başladı. İyi birisine gitmenizi tavsiye ederim. Yan ek alırsanız orası boyasız vs olduğu için çürüme yapabilir.

Upvote 0
Öncelikle selamunaleyküm golf7 aracımda gece karanlık bir yerden babayı dönerken kaldırım taşlarını farketmeyip aracın kapı altı marşpiyel, kaldırım taşının üstüne çıktı. görselde boya atması vs yok fazla da belli olmuyor fotoğrafta boya çıkmadığı için, ama aşırı fazla içeri göçtü. Bugün 10a yakın yer gezdim ortalama 8 10bin tl fiyat çıkarıyorlar. Boyasız göçük ile olmaz dediler, zımpara atılıp kaynaklı alet ile çekildikten sonra pütürü atılıp boyanacak dediler sizce bunu mu yaptırmalıyım yoksa 1750tlye yan ek mi almalıyım, almalıysam önerebileceğiniz bir ek var mı, satarken vs hangisi daha mantıklı iyi olur. Şimdiden teşekkürler
Bu gun ayni yeri gocuk ve boya atmasindan dolayi boyattim kesinlikle bildiginiz ve guvendiginiz ustaya yqptirin püturlü boya ustalık istiyor afedersin yaptirdigim yer bok gibi yapmış pazartesi tekrardan goturecegim fiyat olarak cok soylemisler maks oraya 5 bin tl yeterli olacaktır

Upvote 0
Bu gun ayni yeri gocuk ve boya atmasindan dolayi boyattim kesinlikle bildiginiz ve guvendiginiz ustaya yqptirin püturlü boya ustalık istiyor afedersin yaptirdigim yer bok gibi yapmış pazartesi tekrardan goturecegim fiyat olarak cok soylemisler maks oraya 5 bin tl yeterli olacaktır
Şehire göre değişiyordur heralde ben bursada en ucuz Şuan akrabamdan 6000tl fiyat aldım pütürcü vs çağıracak diğer tarafla aynı yaparım dedi

Upvote 0
Doğru söylemişler göçük yapılmaz marşpiyele çünkü çok sert malzeme cekebildikleri kadar çekerler kalanı macun+boya+pütür yapılır.Yasadigin şehre göre değişebilir fiyatlar ancak ne boyatirsan boyat 8 10 binden aşağı fiyat vermiyor kaportacilar artık.

Upvote 0
benimkilerde boyanmış zamanında atmalar başladı ufaktan istanbul içi güzel bi usta bulup tekrardan boyatmak lazım

Upvote 0
boyasız göçük olmaz hocam oraya mecbur boyanıcak

Upvote 0
8-10 bin biraz fazla geçenlerde 1 ay olmamıştır arkdaşım yaptırmıştı marşbiyeli bu şekilde idi 5 bin verdi

Upvote 0

Geri
Üst Alt