Car play aktivasyonu

EmirhanSvs

Üye
İsim
Emirhan
Araç
Jetta
arkadaşlar selamlar
2016 tiguan aracımda app connect e giriyorum ve yetkili servise başvurun yazısı alıyorum bunu çözebilirmiyiz obd eleven pro cihazım var yardımcı olursanız mutlu olurum

arkadaşlar selamlar
2016 tiguan aracımda app connect e giriyorum ve yetkili servise başvurun yazısı alıyorum bunu çözebilirmiyiz obd eleven pro cihazım var yardımcı olursanız mutlu olurum
Cihazi sonradan aldiniz galiba

Bu aktivasyon işini multimedyanın parça koduna göre az bir ücret karşılığı yapanlar var ama vag teşhis cihazı olanlar yapmasın diye ser verip sır vermiyorlar. Bilen birileri bir konu açıp anlatsa da herkes faydalansa.

Son düzenleme:
Bu aktivasyon işini multimedyanın parça koduna göre az bir ücret karşılığı yapanlar var ama vag teşhis cihazı olanlar yapmasın diye ser verip sır vermiyorlar. Bilen birileri bir konu açıp anlatsa da herkes faydalansa.
Evet maalesef

Youtube de yabancı bir yayıncı paylaşmış nasıl olacağını. Tesadüfen buldum bende. Obd ile yapıyor

Hocam bu zaten açık bizde bu ekranda lütfen yetkili satıcınıza başvurun uyarısı veriyo
Aynen öyle, kodlamanın bir kısmını vermiş olabilirler. Esas crack işlemi verilmemiş. Önceki 2016 tiguan mib2 yedeğine baktım bu iki satır kod açık, ama app-connecti açınca servise başvurun ikazı çıkıyordu.

Aynen öyle, kodlamanın bir kısmını vermiş olabilirler. Esas crack işlemi verilmemiş. Önceki 2016 tiguan mib2 yedeğine baktım bu iki satır kod açık, ama app-connecti açınca servise başvurun ikazı çıkıyordu.
Evet banada crack işlemi lazım

Az bir ucret dedigin yaklasik 1500/2000 ytl arasi

Öyle teşhis cihazi ile basitçe yapılan bir işlem olsaydı keşke mutlaka paylaşılırdi, ama öyle bir işlem olmadığı gibi riskli bir işlem çoğunlukla.

Az bir ucret dedigin yaklasik 1500/2000 ytl arasi
Alınan riske göre elbette az bir ücret hele ki içinde bulunduğumuz ekonomik düzende.
Öyle teşhis cihazi ile basitçe yapılan bir işlem olsaydı keşke mutlaka paylaşılırdi, ama öyle bir işlem olmadığı gibi riskli bir işlem çoğunlukla.
Haklısınız riskli işlem, hele ki bu tip konularda bilginiz az ise risk çoğalıyor. Mib2 ünite için Toolbox yüklemek gerekiyor sanırım bu videoda olduğu gibi.

Geri
Üst Alt