1449 dsg sorular

Kero

Yeni Üye
İsim
Kerem
Araç
Golf 7.5
Sorularınızı cevaplayabilirim

Bana tam tersini söylediler 1449 olacak dediler 😂
CAYC motorların platformu farklı MQB değil PQ35 platformundan çıkar, 1449 ise MQB platform araçlar için üretiliyor, takıldığı araçların hepsinde de Aftercooler var, CAYClar intercooler. 1549 ise CAYC motor gibi PQ35 platformundan çıkan araçlarla Bolt-on-bolt (tak-çalıştır) uyumlu. Aynı şekilde 1549'da MQB platform araçlara Bolt-on-bolt uymaz. Tabi imkansız mı değil ancak ekstrem işciliklere ve ekstrem maliyetlere yol açar.

Benzinliye takabiliyor muyuz 1449 😂
1.4 TSI için IS20 yani 2.0 TSI turbosunu takabilirsin. External wg + meth kit ile muazzam güçler çıkıyor. 1.2 TSI için IHI turbo (1.4 TSI 140 hp turbosu ) tercih edebilirsiniz. Aracım 1.4 TSI, meth kit vs uğraşmak istemem stabil olsun gündelik tatlı ve keyifli sürüş istiyorum derseniz IHI turboyu hibritleyip takabilirsiniz. Ben 1.4 TSI aracımda IHI hibrit tercih edeceğim.

Sorularınızı cevaplayabilirim
Dsg tüp değişiminden sonraki ortaya çıkan problemin çözümü hakkında ne dersiniz?
Örnek bir konu

Dsg aracım yok meraktan soruyorum

alt devirler ölüyor mu örneklerle açıklayabilir misiniz

benim araç düz vites ama turbo bende de 1449; 2000 rpm altı biraz ölüyor ama çok değil. 2000'den sonraki o katır tekmesi hissini yaşamak için bence değer. 1.6 TDi aracı olan zaten hiç düşünmeden 1449'u taktırmalıdır.

alt devirler ölüyo durumuna çok takıldığım için kaç defa niyetlenip vaz geçtim. gerçekten farkedilir derecede ölüyormu test edemediğim için bu konuyu merak ediyorum aslında

benim araç düz vites ama turbo bende de 1449; 2000 rpm altı biraz ölüyor ama çok değil. 2000'den sonraki o katır tekmesi hissini yaşamak için bence değer. 1.6 TDi aracı olan zaten hiç düşünmeden 1449'u taktırmalıdır.
Benim araçta manuel hocam yakın zamanda yurt dışından getirteceğim turboyu. Yazılımı nerede yaptırdınız ne kadara geldi paylaşabilir misiniz

Benim araçta manuel hocam yakın zamanda yurt dışından getirteceğim turboyu. Yazılımı nerede yaptırdınız ne kadara geldi paylaşabilir misiniz
hocam ben yaptıralı iki yıl oldu. fiyatlar şu an uçuk durumda. yazılımı EMC Tune Kürşad'a yaptırdım..

1.6 tdi dsg, dcza kodlu motor için Almanyadan gtd1449vz siparişi verdim. Sormak istediğim üzerindeki turboyu sök yeni turboyu yerine sorunsuz vidalarını sık , yazılımı at çık yola fabrikasyon gibi gönül rahatlığıyla kullan.işlem bu kadar basit mi ?

Geri
Üst Alt