CAYC motora uymaz CAYC motora 1549 olur.1.6 tdi jetta ya 1449 mu uyar hocam
Bana tam tersini söylediler 1449 olacak dedilerCAYC motora uymaz CAYC motora 1549 olur.
CAYC motorların platformu farklı MQB değil PQ35 platformundan çıkar, 1449 ise MQB platform araçlar için üretiliyor, takıldığı araçların hepsinde de Aftercooler var, CAYClar intercooler. 1549 ise CAYC motor gibi PQ35 platformundan çıkan araçlarla Bolt-on-bolt (tak-çalıştır) uyumlu. Aynı şekilde 1549'da MQB platform araçlara Bolt-on-bolt uymaz. Tabi imkansız mı değil ancak ekstrem işciliklere ve ekstrem maliyetlere yol açar.Bana tam tersini söylediler 1449 olacak dediler
1.4 TSI için IS20 yani 2.0 TSI turbosunu takabilirsin. External wg + meth kit ile muazzam güçler çıkıyor. 1.2 TSI için IHI turbo (1.4 TSI 140 hp turbosu ) tercih edebilirsiniz. Aracım 1.4 TSI, meth kit vs uğraşmak istemem stabil olsun gündelik tatlı ve keyifli sürüş istiyorum derseniz IHI turboyu hibritleyip takabilirsiniz. Ben 1.4 TSI aracımda IHI hibrit tercih edeceğim.Benzinliye takabiliyor muyuz 1449
Dsg tüp değişiminden sonraki ortaya çıkan problemin çözümü hakkında ne dersiniz?Sorularınızı cevaplayabilirim
Benim araçta manuel hocam yakın zamanda yurt dışından getirteceğim turboyu. Yazılımı nerede yaptırdınız ne kadara geldi paylaşabilir misinizbenim araç düz vites ama turbo bende de 1449; 2000 rpm altı biraz ölüyor ama çok değil. 2000'den sonraki o katır tekmesi hissini yaşamak için bence değer. 1.6 TDi aracı olan zaten hiç düşünmeden 1449'u taktırmalıdır.
hocam ben yaptıralı iki yıl oldu. fiyatlar şu an uçuk durumda. yazılımı EMC Tune Kürşad'a yaptırdım..Benim araçta manuel hocam yakın zamanda yurt dışından getirteceğim turboyu. Yazılımı nerede yaptırdınız ne kadara geldi paylaşabilir misiniz