Plakalıktaki park sensörü

pgs10

Yeni Üye
İsim
onr
Araç
golf 7
Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafta görülen mavi halka içindeki siyah malzeme park sensörü mü? Araba geri geri giderken ötüyor. Park sensörü ise kırmızı halka içindeki nedir? İlk defa plakalıkta taķılı böyle birsey gördüm. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.1000028699.jpg

Merhaba. Kamera da olabilir sensör de. Kırmızı içindeki çeki demiri kapağı.

Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafta görülen mavi halka içindeki siyah malzeme park sensörü mü? Araba geri geri giderken ötüyor. Park sensörü ise kırmızı halka içindeki nedir? İlk defa plakalıkta taķılı böyle birsey gördüm. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 78869

Tanıyalım sizi diğer yeni üyelerin yaptığı gibi...

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/page/244#post-411189

Bu şekilde net görünmüyor fotoğraftan aracınızın fotoğrafını tam koyun plaka karalama falan sebebi nedir anlamadım burada herkesin plakası açık...

Parksensoru bu plakalikla beraber satiliyor tek bir parca plakanin altina takiliyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafta görülen mavi halka içindeki siyah malzeme park sensörü mü? Araba geri geri giderken ötüyor. Park sensörü ise kırmızı halka içindeki nedir? İlk defa plakalıkta taķılı böyle birsey gördüm. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 78869
Araç nedir hocam? Şöyle bi geniş açıdan çekseydiniz tam olarak görseydik..

Hicbir sey anlasilmiyor. Genis aci ceker misiniz

kırmızı işaretli yer çeki demiri kapağıdır. Diğeride kamera gibi duruyor

Geri
Üst Alt