Merhabalar, amerikan park ve uzun kısa farlara xenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Son düzenleme:
Doğru bilgi verilmiş. Zaten tek j highline farlarının aydınlatması güzel neden değiştirmek istiyorsunuzMerhabalar, 2017 heigline aracım var amerikan park ve uzun kısa farlara zenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
özellikle kısalar çok yetersiz geliyor, aracımda şu an tek j far mevcut çift j servisten orjinal siparişi verdim bir kaç gün içinde değiştiricem farları, farları değiştirmişken aydınlatma yetersiz olduğu için xenon takma düşüncem vardı. Xenon takılmıyorsa led takılırmı çift j farlara?Doğru bilgi verilmiş. Zaten tek j highline farlarının aydınlatması güzel neden değiştirmek istiyorsunuz
özellikle kısalar çok yetersiz geliyor, aracımda şu an tek j far mevcut çift j servisten orjinal siparişi verdim bir kaç gün içinde değiştiricem farları, farları değiştirmişken aydınlatma yetersiz olduğu için xenon takma düşüncem vardı. Xenon takılmıyorsa led takılırmı çift j farlara?
bazı arkadaşlar Photon Milestone H7 Black Edition takmış benim farlarımada takılırmı? takılırsa orjinal aydınlatmasına göre fark olurmu
Hocam, siz en iyisi bir Photon Shopa uğrayın ve oradan iki tane en kaliteli Xenonları alıp bu LED farlarınıza taktırın. Başarılı işlem sonucu gece aydınlatmasını gösteren bir fotoğraf ile bizi ışık tutarsanız, belki LED farlarına Xenon taktırmak isteyen arkadaşlara örnek olursunuz. Teşekkürlersağolun teşekkürler, 37.500tl teki
Yukarıya ek yaptım. Rica ederim.evet var
hocam öncelikle bu farlar led. İçerilerinde ampul yok neyi değiştireceksiniz?
Bu durum nasıl ayırt edilemez anlam veremiyorum. Bunu fark edememek için öncesinde Tofaş kullanılmış ve ampul değiştirmenin alışılagelmiş olması gerek.
LED fara neden Xenon ampul takmak istediniz ki. Ki bunu yapamazsınız farınız replika değilse.Merhabalar, 2017 heigline aracım var amerikan park ve uzun kısa farlara xenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Ön camda koyu film var ve xenon un daha fazla ışık saçıp yolu görebileceğini düşünüyor olmalı.LED fara neden Xenon ampul takmak istediniz ki. Ki bunu yapamazsınız farınız replika değilse.