Golf 7.5 xenon far ve amerikan park

GolfR35

Yeni Üye
İsim
Kerem
Araç
Golf 8
Merhabalar, amerikan park ve uzun kısa farlara xenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

Son düzenleme:

Sizin farınızda gündüz, kısa, uzun, sinyal kendinden ledli model olup, değiştirilemez. Amerikan da uygulanamaz. Can alt yapısıyla çalışan, modern farlardır. Tek tek ışık kanalı olmaz, değişiklik yapılmaz.

Upvote 0
Merhabalar, 2017 heigline aracım var amerikan park ve uzun kısa farlara zenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
Doğru bilgi verilmiş. Zaten tek j highline farlarının aydınlatması güzel neden değiştirmek istiyorsunuz

Upvote 0
Doğru bilgi verilmiş. Zaten tek j highline farlarının aydınlatması güzel neden değiştirmek istiyorsunuz
özellikle kısalar çok yetersiz geliyor, aracımda şu an tek j far mevcut çift j servisten orjinal siparişi verdim bir kaç gün içinde değiştiricem farları, farları değiştirmişken aydınlatma yetersiz olduğu için xenon takma düşüncem vardı. Xenon takılmıyorsa led takılırmı çift j farlara?

bazı arkadaşlar Photon Milestone H7 Black Edition takmış benim farlarımada takılırmı? takılırsa orjinal aydınlatmasına göre fark olurmu

Upvote 0
özellikle kısalar çok yetersiz geliyor, aracımda şu an tek j far mevcut çift j servisten orjinal siparişi verdim bir kaç gün içinde değiştiricem farları, farları değiştirmişken aydınlatma yetersiz olduğu için xenon takma düşüncem vardı. Xenon takılmıyorsa led takılırmı çift j farlara?

bazı arkadaşlar Photon Milestone H7 Black Edition takmış benim farlarımada takılırmı? takılırsa orjinal aydınlatmasına göre fark olurmu

Hayirli olsun serviste cift j farin fiyati ne kadarmış hocam

Upvote 0
sağolun teşekkürler, 37.500tl teki
Hocam, siz en iyisi bir Photon Shopa uğrayın ve oradan iki tane en kaliteli Xenonları alıp bu LED farlarınıza taktırın. Başarılı işlem sonucu gece aydınlatmasını gösteren bir fotoğraf ile bizi ışık tutarsanız, belki LED farlarına Xenon taktırmak isteyen arkadaşlara örnek olursunuz. Teşekkürler

Upvote 0
Ön camda cam filmi var mı?
Varsa sorununuz ön camdaki cam filmi önünüzü göremeyecek koyulukta olmasıdır. Cam filmini sökerseniz önünüzü görürsünüz.
Aksi halde diğer kurallı, ön camında cam filmi olmayan sürücülerin gözünü alırsınız. Ve bu iyi bir şey değil.

Upvote 0
hocam öncelikle bu farlar led. İçerilerinde ampul yok neyi değiştireceksiniz?
@GolfR35 Sizin farlarınız halihazırda orijinal ledlere sahip. @İlker34 hocamın da belirttiği gibi ampul yok, yani xenon ampul alsanız da takamazsınız.
Bu durum nasıl ayırt edilemez anlam veremiyorum. Bunu fark edememek için öncesinde Tofaş kullanılmış ve ampul değiştirmenin alışılagelmiş olması gerek.

Upvote 0
Merhabalar, 2017 heigline aracım var amerikan park ve uzun kısa farlara xenon taktırmayı düşünüyorum bir kaç yere sordum farlara amerikan park yapılamadığını ve xenonda takılamadığını söyledi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
LED fara neden Xenon ampul takmak istediniz ki. Ki bunu yapamazsınız farınız replika değilse.

Upvote 0

LED fara neden Xenon ampul takmak istediniz ki. Ki bunu yapamazsınız farınız replika değilse.
Ön camda koyu film var ve xenon un daha fazla ışık saçıp yolu görebileceğini düşünüyor olmalı.
Lümen değeri nedir? Hangi ampulde ne kadar olur hangisinin aydınlatması daha iyidir gibi sorgulama yapılmadan müdahaleler anca 12v= 12v mantığıyla yapılan bilinçsiz değişimlerin sonucu full LED farda da değiştirilebileceğini düşündürüyor olmalı.

Upvote 0

Geri
Üst Alt