Bir Depoyla maksimum kaç km?

levante

Yeni Üye
İsim
orhan mertkan
Araç
golf 1.5 eTSI Life dsg
arkadaşlar uzun yolda ve şehir içinde bir depo ile maksimum kaç km yol gidebildiniz? tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Selam, bugün 2013 tl'lik benzin aldım. 46 lirteye yakın. Dibine kadar depoyu boşaltmıştim. Her gün biraz cevre yolu biraz şehir içi is-ev-is 725 km yapmışım. Ort 6.1 gösteriyordu.
Uzunyol olsa ve yakıt tasarrufu ile uğraşsam eminim 800 üstü olurdu.

1090 km, yol bilgisayarında verilen menzil. 1.5 tsi İmpression 8.5

Son düzenleme:
Sıfır aldığım aracım güncel 395 km ve aracı teslim alır almaz depoyu fullemiştim. Ayrıca şehir içi kullanıyorum ve daha uzun yol yapmadım. Şuan için depoda gösterdiği km olarak 420 km. Henüz rodajda olmasına rağmen benzinli araç için güzel değerler ayrıca e-tsi değil aracım impression paket.

Konu wolsvagen marka araçlarla ilgiliyse test etmedim ama 1.3 multijet egea ile trabzon sürmneden depo fulledim gebzeye kadar tek depo 3 kişi 1080km gitti ve 120km daha menzil vardı araçta 50 litre depo var çokta dikkat etmedim daha sakin ve dikkatli gidilse araç 1300km görür gibi tek depo zaten fulleyince 1161km menzil gösteriyor ve 200km boyunca hiç düşmüyor.

2024 8.5 manuel improsino Bayrampaşa dan Beylikdüzü ne gece sıfır trafik 3.4 le bitirdim ama nerdeyse hep iki silindir modunda ilerledim . uzun yol için sabırsızlanıyorum deneme şansım olmadı daha. Önce kullandığım 1.5 dizel Megan 3 ile aynı tuketimi yakalarım diye düşünüyorum

etsi olduğunda daha az yakıyor 90 ile giderken ayağını çekerseniz kendisi hibritte gidiyor gaza dokunana kadar buda yakıt tasarrufu yapıyor.

Tdi stage 1 jetta ile istanbul dan Antalya'ya üzerine oradan Alanya'ya geçtim 1 depo ile toplam 1280 km de ışık yandı yolda kalma durumunu düşünmesem 1300 üstü giderdi
İstanbula dönüşte tek depo ile döndüm dönüşte ücretli yoldan geldim full 140 180 200 bandında geldiğimde çeyrek depo yakitim vardı.

1.5 116 lık motor gerçekten çok verimli olmuş sıkıştırma oranı yüksek güzel bı motor olmuş gerçekten az yakıyor

2024 8.5 manuel improsino Bayrampaşa dan Beylikdüzü ne gece sıfır trafik 3.4 le bitirdim ama nerdeyse hep iki silindir modunda ilerledim . uzun yol için sabırsızlanıyorum deneme şansım olmadı daha. Önce kullandığım 1.5 dizel Megan 3 ile aynı tuketimi yakalarım diye düşünüyorum
Bayrampaşadamı oturuyorsun @bambry

Geçen sene İstanbulda depoyu fulledim İstanbul Sivas arası 800 km yol yaptım klima açıktı 80-120 km hızla. köye gideceğim için aracı tekrar fulledim 1250 tl yakıt almıştım.Bu kadar az yakmasına şaşırmıştım araç golf 2014 manuel

Konu wolsvagen marka araçlarla ilgiliyse test etmedim ama 1.3 multijet egea ile trabzon sürmneden depo fulledim gebzeye kadar tek depo 3 kişi 1080km gitti ve 120km daha menzil vardı araçta 50 litre depo var çokta dikkat etmedim daha sakin ve dikkatli gidilse araç 1300km görür gibi tek depo zaten fulleyince 1161km menzil gösteriyor ve 200km boyunca hiç düşmüyor.
Senın araç su yakıyor hocam araç deposu 50 litre ve 1080 km yol

Amsterdam edırne 2450 km yaptım 5 depo yaktı
Nerde 1 depoyla 1080 km

Uzun süreli yakıt tüketim verilerinizi merakla bekliyorum.

5000 km'nin üzerindeki ortalama yakıt tüketim verilerimi, sıfırlamamış olduğum için, ilerleyen zamanlarda paylaşmayı planlıyorum.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt