caglark
Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı. Aracım cam tavanlı golf 7 2015 model, başıma ilk defa geldi çözümü arıyorum ama henüz bulamadım. O yüzden buraya da konu açmak istedim umarım doğru alana açmışımdır, lafı fazla uzatmadan hemen konuya geleyim. aracın sağ ön direk aracı yıkadığım zaman su alıyor, ama damlama falan yapmıyor nem den biraz daha bir iki tık fazla gibi, elinizi sürttüğünüz zaman eliniz nemleniyor hafiften elinize su hissiyatı gibi nem gibi oluyo. bir kaç arkadaşıma sorduğum da ön camın silikonun ömrünün dolduğunu beyan etti. Arkadaşım daha önceki jetta model bir aracında yaşamış ön camın kenarına taş girmiş her gün sabah arabaya bindiğin de ön cam komple bugu oluyormuş sırf o taştan ötürü benim araçta sağ ön alt köşe ıslaklıkta vardı ön cam da benim problemi arkadaşıma gösterdiğim de bu şekil de bir şey anlattı şöyle de bir şey var aracın sunroof çerçevesi sağ ön tarafı tırnak kalınlığı kadar çatlak mevcut bunu yetkili servise sorduğum da daha önce bu olayı yaşamadan önce yani sadece kozmetik olarak gözünüze çarpar onun haricin de su alma durumu olmaz dediler ve kronik olduğunu belirttiler ben de tamam o zaman dedim yaptırmaya gerek duymadım zaten yakından bakıldığı zaman belli oluyor uzaktan belli olmuyor sizce bu su alma problemi nedir daha önce başına gelen arkadaşlar var ise veya tecrübeli arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi rica etsem