Aslında ben biraz daha bilimsel yaklaşmak istiyorum naçizane.
Koku moleküllerinin yok olması için kaynağın uzaklaştırılması yeterlidir.
Koku depo edilebilen (stoklanan, sıkıştırılan, saklanan) bir şey değildir, yalnızca koku kaynağı depolanabilir, ve siz kaynağı yok ettiğinizde zaman içerisinde olması gereken düzeyde havalandırılmış alan kokusu gibi temiz hava kokusu yerini alacaktır.
Anında etki için mevcuttaki döşemelere (yani moleküler boyutta geçirgen olan her şeye) sinmiş olan ve orayı henüz terk edememiş koku moleküllerinin yerine başka bir koku kaynağı yerleştirirseniz anında çözüme de ulaşabilirsiniz.
Aceleniz yoksa aracı havalandırmanızı tavsiye ederim, en ucuz çözüm budur.
Kısa sürede çözüm için ise günlük olarak sık sık bol parfüm sıkmak da sorununuzu çözecektir.
Ben icinde full time sigara icilmiş bir aracın sigara kokusu nedeniyle 2. Elde müsteri bulamayacağına inanmıyorum.
aractaki Sigara kokusu her türlü giderilir detallingcilerde / kuaförlerde vsvsvsvs
aracta Sigara olayının telafisi zor olan kısmı koltuklarda olusan sigara delikleridir. İstedigin kadar ördür yamala dikiş attır. Orjinal alcantra döseme yandımı o aracın 2. Elde benim icin notu hepten kırılır.
Ne kokular çıkarılıyor ....
Sigara kokan aracı 2. Elde satışa koyan adam vurdumduymaz adamdır. Kendi bilir.
Benim aracım sigara koksa ?
İlana koymadan önce sigara kokusunu full sıfırlarım.
Hani ilana yazıyorlar ya ?
"Aracta hicbir sekilde sigara icilmemistir" !!!
Ben aracımda 7 yıldır sigara ictim / iciyorum.
satıs öncesi Öyle bir temizlik + havalandırma+profesyonel araç kokusu uygularımki
Hadi gel aracta sigara icildigini anla !
Anlayamazsın
İlanada hic sigara icilmemistir bile yazarım. ruhun duymaz