Keyless Bazen Çalışmıyor

DifferenceCan

Katılımcı Üye

İsim
Can
Araç
CADDY/A6/Clio
Herkese iyi günler,
Havalar soğumaya başladığında garip bir olay fark ettim, normalde Caddy aracımızın keyless sistemi çok efektif çalışıyor fakat son 1 aydır keyless bazen çalışmıyor, örneğin sabah evden çıkıyorum çalışıyor(araba kapalı garajda), kursa gidiyorum orda çalışmıyor, 3 saat sonra tekrar yanına geliyorum araca binmek için hava öğlen toparlıyor biraz daha ama yakınlaşınca da açılmıyor dokununca da açılmıyor fakat anahtarda kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sadece kursun önünde böyle yapıyor, çok nadir de olsa bazen rastgele konumlarda da yapıyor bunu.
Yakınlarda karakol var onunla alakalı bir sinyal çarptırıcı olabilir mi emin değilim, var mı bir fikriniz. Biraz daha zorlarsam Porsche nin dondurma hikayesine dönecek :D

(Araba çok pis, etkisi olur mu bilmiyorum).
(Anahtar pilinden şüphelendim değiştirdim ama yine aynı).
(Karakol kursa yakın, eve uzak)
(Belkide havanın soğuk olması ile alakası yoktur.)

Son düzenleme:
Herkese iyi günler,
Havalar soğumaya başladığında garip bir olay fark ettim, normalde Caddy aracımızın keyless sistemi çok efektif çalışıyor fakat son 1 aydır keyless bazen çalışmıyor, örneğin sabah evden çıkıyorum çalışıyor(araba kapalı garajda), kursa gidiyorum orda çalışmıyor, 3 saat sonra tekrar yanına geliyorum araca binmek için hava öğlen toparlıyor biraz daha ama yakınlaşınca da açılmıyor dokununca da açılmıyor fakat anahtarda kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sadece kursun önünde böyle yapıyor, çok nadir de olsa bazen rastgele konumlarda da yapıyor bunu.
Yakınlarda karakol var onunla alakalı bir sinyal çarptırıcı olabilir mi emin değilim, var mı bir fikriniz. Biraz daha zorlarsam Porsche nin dondurma hikayesine dönecek :D

(Araba çok pis, etkisi olur mu bilmiyorum).
(Anahtar pilinden şüphelendim değiştirdim ama yine aynı).
(Karakol kursa yakın, eve uzak)
(Belkide havanın soğuk olması ile alakası yoktur.)
bazen benim golfte de kapıdaki kilitleme yerine dokunca calısmıyor 2. 3. dokunmada calısıyor

Ne garip olaysa aynı güzergahta kablosuz Carplay in bağlantısı da kopuyor, bence kesin sinyal bozucu bir cihaz var yakınlarında..

Ankara'da oturuyorsanız belirli frekans aralığını engelleyen jammerler olur. Onlara denk geliyorsunuz muhtemelen. Wİ-Fİ sinyalleri çok sıkça etkileniyor bu durumdan.

Geri
Üst Alt