Yakıt Pompası Arızası


Mevlut03

Yeni Üye
Katılım
12 May 2023
Mesajlar
4
Tepkime puanı
4
Konum
Ankara
İsim
Mevlüt
Araç
Golf 5
Selamunaleyküm.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 2 yıldır çeşitli ustalarca çözülemeyen arızanın hikayesinden bahsedeceğim. Arıza belirtilerini ve arızayı tek seferde çözebilen ustanın da adını vereceğim ki işini hakkıyla yapan, gerçekten usta sıfatını hakeden biri herkesin aklında olsun.
Golf 5 aracımda tekleme, sarsıntılı çalışma teklemenin artmasıyla stop etme durumu, çekişten düşme belirtileriyle birsürü sözüm ona usta gezdim (Ankara, Konya, Eskişehir)
Kimi yakıt basınç sensörünü değiştirtti, kimi benzin deposunun üzerinde bulunan regülatörü değiştirtti, kimi tüpü sök çözülür dedi, kimi ateşleme sistemin değişecek dedi, kimi de motorun üzerinde adının ne olduğunu hatırlamadığım yakıt ile alakalı fiyatı 30 bin tl olan bi parça değişecek dedi. Bazılarını yaptırdım ama yaptırdığım, değişecek dedikleri hiç birşey arızanın çözümüne ilaç olmadı. Afyonda iken artık arabam benzinde hiç çalışmaz oldu ve google yorumlarında okuduğum yorumlar üzerine " Afyon yeni sanayide bulunan VOSTÜRK'e gittim. Ustanın adı Sedat ERDEM. Kendisi 17 yıldır mesleğin içinde ve sadece wv vag grubuna bakıyor. Alanının dışına çıkmıyor. Sedat ustaya aracı bıraktım, ertesi gün aradı ve incelemesi neticesinde arızanın yakıp pompasından kaynaklandığını söyleyip yeni yakıp pompası taktı ve benim 2 yıldır saçma sapan ustaların ellerinde harcadığım paralar, manevi yorgunluk son buldu.
Sedat ERDEM ustama sonsuz teşekkür ediyorum. İşyerinde çalışan arkadaşlar da kendisi de gerçekten cana yakın. Çözülemeyen arızalarınız veya afyon civarında bir sorun yaşarsanız tek adresiniz muhakkak VOSTÜRK Erdem "USTA" olsun.
Kendisini tanımam bir geçmişimiz yok, reklama ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum. Benim yazdıklarım bilgilendirmedir.
Herkese iyi ve aeızasız günler dilerim.
 

Geri
Üst Alt