Arkadaşlar yeni gördüm mükemmel bir video umarım bu araç gelir tabi fiyatı uygun olursa neden olmasın... Cepten hep arabamı kullanmak istemişimdir...
cok zevksiz ruhsuz duruyor. sadece tek amacı bir yerden bir yere götürmek için tasarlanmış gibiArkadaşlar yeni gördüm mükemmel bir video umarım bu araç gelir tabi fiyatı uygun olursa neden olmasın... Cepten hep arabamı kullanmak istemişimdir...
bunun olayı park halindeyken kapıların açılmadığını ve içeri giremediğini düşün arabayı, arabaya binmeden çıkarmanı sağlar güzel bir özellikmiş. ama bildiğim kadarıyla bu özellik mercedeslerde de vardı.cok zevksiz ruhsuz duruyor. sadece tek amacı bir yerden bir yere götürmek için tasarlanmış gibi
Santafe ve tucsonda vardı kullandım bu özelliği kumandada vardı ve sadece ileri geri 5 metre sanırım düz yani vw geliştirmiş belki işe yaramaz gibi görünsede mutlaka bir zaman ihtiyaç olurbunun olayı park halindeyken kapıların açılmadığını ve içeri giremediğini düşün arabayı, arabaya binmeden çıkarmanı sağlar güzel bir özellikmiş. ama bildiğim kadarıyla bu özellik mercedeslerde de vardı.