Bu işaret ne anlama geliyor

vwgolff

Yeni Üye
İsim
Gorkem
Araç
golf3
Merhabalar,

Golf8.5 impression aracım var sabah bu işaret yandı ne anlama gelmektedir bilgisi olan var mı

Ekli dosyalar

• IMG_8563.png
    IMG_8563.png
    422.4 KB · Görüntüleme: 65

Merhaba

Yildizli geceler yükleniyor :)

İşin şakası bende ilk defa gordum ustadlardan bilen mutlaka cikacaktir bende cevaplarini merakla bekliyorum

Merhabalar,

Golf8.5 impression aracım var sabah bu işaret yandı ne anlama gelmektedir bilgisi olan var mı
Bu işaret front assist ile alakalı sanırım. Her kontağı açtığımda yanıyor biraz sonra kendisi sönüyor. Yola çıktıktan belli bir süre sonra front assist devreye giriyor diye anladım ben.

Merhabalar,

Volkswagenim uygulamasını indirip aracınızla kayıt olun, sonra Yardım bölümüne gelip İkaz lambalarına tıklayın. Tüm arıza lambaları gözüküyor, oradan da bakabilirsiniz. Eğer gözükmüyorsa kullanım kılavuzu.

Merhabalar,

Araç ilk çalıştığında bu işaret çıkıyor 5 km hızdan sonra kayboluyor fron asist 5 km hızdan sonra devreye giriyor.

Front asistin devreye gecikmeli gireceğini söylüyor. Karanlık ortamlarda çalıştığında yapar genelde. Sıkıntı yok, bende de öyle.

Geri
Üst Alt