🟧 Golf 8 360 Çevre Görüş Kamera Retrofit

metinkar

Uzman Üye

İsim
MetinK.
Araç
Golf 8
Merhaba arkadaşlar...

2025 yılın da 🫣 360 Kamera sistemini yapmaya karar verdim...

IMG_1904.jpeg

Tabi ki içimiz de yapanlar golfe olmasa bile audi:) ye olmuştu...

Parça temini konusunda destek bekliyorum yani hangi parça kodlu ürünler vs...

Aşağıdaki maddeleri ve parça numaraları ya da fotoğrafları yanlış eklemiş olabilirim doğrusunu bilen arkadaş eklerse memnun olurum...

1- Kamera Kontrol Modül : 5Q0907556C
2- Kamera : 5Q0980546A
3- Logo kamera özellikli :
4- Ayna kapak altı kamera özellikli :
5- Kablo seti :
6- Braketler :

⁉️

IMG_1903.jpeg
IMG_1902.jpeg
IMG_1901.jpeg
IMG_1900.jpeg
IMG_1899.jpeg

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar...

2025 yılın da 🫣 360 Kamera sistemini yapmaya karar verdim...

Tabi ki içimiz de yapanlar golfe olmasa bile audi:) ye olmuştu...

Parça temini konusunda destek bekliyorum yani hangi parça kodlu ürünler vs...
En çok istediğim özellil bu merakla takip edicem 👍

haydiii işte bu işin top noktas. merakla bekliyorumm

Çok keyifli bir özellik, umarım kolaylıkla halledersiniz Metin Abi.

Astrayı tercih etmemizdeki en büyük etkenlerden biriydi 360° kamera sistemi. Ön ve arka kameralar 180° görüş açılı, özellikle trafik akışı olduğu caddeye geri geri çıkarken sadece kameradan bakmak bile yeterli oluyor.

Ekli dosyalar

• 1000009616.jpg
    1000009616.jpg
    207.9 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000009614.jpg
    1000009614.jpg
    233.1 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000009615.jpg
    1000009615.jpg
    221.9 KB · Görüntüleme: 50
Çok keyifli bir özellik, umarım kolaylıkla halledersiniz Metin Abi.

Astrayı tercih etmemizdeki en büyük etkenlerden biriydi 360° kamera sistemi. Ön ve arka kameralar 180° görüş açılı, özellikle trafik akışı olduğu caddeye geri geri çıkarken sadece kameradan bakmak bile yeterli oluyor.
308 ve Astra'da kullanılan kameralar çok kaliteli. Bir arkadaşımda gt paket 308 var ön kamerası da arka kamerası da resmen cam gibi gösteriyor gece bile gayet rahat etrafınızı görebiliyorsunuz.

Çevresel görüş sistemi aracımda istediğim bir opsiyon olurdu ancak, TR'ye getirilen 8.5larda opsiyon listesinde bile yoktu (eğer sonradan eklenmediyse). En önemli avantajlarından birisi yan taraflarda görünmeyen veya zor görünen kısımları ekrandan görebilmek. Bir de düşük hızlarda ön çapraz trafikte, ön kamerayı 180 derece açıyla aktif ettiğimizde sağdan ve soldan gelen araçları göstermesi güzel özellik. Garanti süreci sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum ben de. Metin Bey siz bu konuda araştırma yaptınız mı? Fiyatlar herhalde yüksek olur diye düşünüyorum, ek olarak VAG grubundaki kameraların çözünürlük/ görüş kalitesi sanki diğer markalara göre daha düşük gibi

Çevresel görüş sistemi aracımda istediğim bir opsiyon olurdu ancak, TR'ye getirilen 8.5larda opsiyon listesinde bile yoktu (eğer sonradan eklenmediyse). En önemli avantajlarından birisi yan taraflarda görünmeyen veya zor görünen kısımları ekrandan görebilmek. Bir de düşük hızlarda ön çapraz trafikte, ön kamerayı 180 derece açıyla aktif ettiğimizde sağdan ve soldan gelen araçları göstermesi güzel özellik. Garanti süreci sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum ben de. Metin Bey siz bu konuda araştırma yaptınız mı? Fiyatlar herhalde yüksek olur diye düşünüyorum, ek olarak VAG grubundaki kameraların çözünürlük/ görüş kalitesi sanki diğer markalara göre daha düşük gibi

Pahalı ve sabır isteyen bir işlem...

Bu şartlarda şuan yapmayacağım yapacak arkadaşlar için örnek ilan ortalama 50b civarı maliyeti var...

En azından yapan olursa bizede örnek teşkil eder...

https://ithalelektronik.com/urun/golf-8-yeni-caddy-360-cevre-gorus-kamera-seti-orjinal-yedek-parca/

Pahalı ve sabır isteyen bir işlem...

Bu şartlarda şuan yapmayacağım yapacak arkadaşlar için örnek ilan ortalama 50b civarı maliyeti var...

En azından yapan olursa bizede örnek teşkil eder...

https://ithalelektronik.com/urun/golf-8-yeni-caddy-360-cevre-gorus-kamera-seti-orjinal-yedek-parca/
Bu Fiyat çok ıyı hocam 900 euro bence bu ilanda bir yanlışlık var yada fıyat guncellenmemis
Gerıgorus kamerası almaya kalksan su an kablo tesısatıyla beraber en 400 Euro
Bu sette gerigorus kamerası da dahil 900 euro (plakalık gerıgorus kamerası)

Ekli dosyalar

• IMG_2257.jpeg
    IMG_2257.jpeg
    121.2 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Bu Fiyat çok ıyı hocam 900 euro bence bu ilanda bir yanlışlık var yada fıyat guncellenmemis
Gerıgorus kamerası almaya kalksan su an kablo tesısatıyla beraber en 400 Euro
Bu sette gerigorus kamerası da dahil 900 euro (plakalık gerıgorus kamerası)

Uzak doğu bunlar lakin güncel değildil aliexpreste kargo vergi dahil 45bn gelincede gümrük var işte zor tabi parası olan için birşey değil ben konuyu açtım herhalde yapan olur bizede yol olur😉

Geri