Golf 7’den Golf 8,5 1,5 etsi 150 Beygir Style ya da R Line donanıma geçilir mi?

Cibuti

Üye
İsim
'
Arkadaşlar herkese selam,
2016 model 1.2 tsi comfortline manuel sahibiyim. Hanım da kullanabilsin diye otomatiğe geçme düşüncem var. 2024 model 1.5 etsi style ya da r line’a geçilir mi mantıklı bir tercih olur mu sizlerin de görüşünü almak istedim. Ya da Golf’ten vazgeçip 2024 model Life paket yeni Tiguan mı daha mantıklı olur evliler için ?

Net kalite düşüklüğü bariz var golfte. O yüzden tigu 2022 kasa benim daha çok hoşuma gidiyor rline denenir bütçeye göre

2016 model 1.2 tsi comfortline manuel sahibiyim. Hanım da kullanabilsin diye otomatiğe geçme düşüncem var. 2024 model 1.5 etsi style ya da r line’a geçilir mi mantıklı bir tercih olur mu sizlerin de görüşünü almak istedim. Ya da Golf’ten vazgeçip 2024 model Life paket yeni Tiguan mı daha mantıklı olur evliler için ?

Sizce hangisi ve hangi nedenlerden ötürü ?
Artılar eksiler bi liste yapılır. Hangi cephedeki artılar sizin için daha önemli puanlanır, hangi eksiler sizin için göz ardı edilebilir liste yapıp ona göre karar vermeli.

Not: eşiniz sürecekse Tiguan için mutlaka bir test sürüşü imkanı sağlayın kendisine. Kendi eşimden biliyorum hatchbackten büyük araca yanaşmıyor.

kesınlıkle gecılır her acıdan. Tiguan bir tık daha önde Suv istersenız. 2016 modelden 2024 mıdele gececeksınız.
Bir otomatık vıtes olacal. Bu bıle yeterlı gecmek ıcın

Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Peki 1.5 etsi 150 beygirlerde arka süspansiyonlar bağımsızmış, 116 beygirle arasında 150 bin TL fark var bu paraya değer mi? benim golf 7 torsiyon çubukluydu ve gayet de memnunum ama tabi bağımsız süspansiyonlu araç kullanmamış olan benim gibi insanlar onun konforunu bilemez. Bi yandan da aklımdan cupra leon ya da formentor geçiyor ama güvenemiyorum bu markaya.

Merhaba,
Golf Mk8-Mk8,5 araçlara geçilir neden geçilmesin forumda çokca paylaşım yapıldı sıkıntıları var ama okumadan alma...
Suv da Tiguan hiç düşünme al çok iyi araç...
Binek araçta a3 her zaman güzel...

Geri
Üst Alt