Golf 8’e Gti görünümlü difüzör taktık

golfaes

Üye
İsim
Emre
Araç
Golf 8
Selamlar…
2023 Eylül ayında aldığım ve aldığım günden beri yapsam mı satsam mı diye düşündüğüm araca artık bir difüzör taktım.. Ufak ufak kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım..

Eski boş difüzöre göre gayet güzel oldu diye düşünüyorum./

Ekli dosyalar

• IMG_3320.jpeg
    IMG_3320.jpeg
    193.1 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_3352.jpeg
    IMG_3352.jpeg
    185.1 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_3514.jpeg
    IMG_3514.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 121

Selamlar…
2023 Eylül ayında aldığım ve aldığım günden beri yapsam mı satsam mı diye düşündüğüm araca artık bir difüzör taktım.. Ufak ufak kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışacağım bakalım..

Eski boş difüzöre göre gayet güzel oldu diye düşünüyorum./

Güzel olmuş 🧿 Hayırlı olsun...

Orjinal gti difüzör eklediğim fotoğrafdır...

senin taktığın piyasada bolca olan farklı bir dizayn...

IMG_1926.jpeg
IMG_1928.jpeg
IMG_1927.jpeg

Orjinal ile aynı olan difüzörler genelde tampon ile beraber satılır tek satılanlar Ülkemizde baskı ile üretilenler genelde...

IMG_1925.jpeg

Son düzenleme:

Ekli dosyayı görüntüle 79023
Ekli dosyayı görüntüle 79024
Ekli dosyayı görüntüle 79025

Orjinal ile aynı olan difüzörler genelde tampon ile beraber satılır tek satılanlar Ülkemizde baskı ile üretilenler genelde...

Ekli dosyayı görüntüle 79026
Evet hocam gti görünümlü desem daha doğru olurdu haklısın.. Kaliteleri ve görünümleri farklı doğrudur.. Benzerini taktık diyelim.. :)

Evet hocam gti görünümlü desem daha doğru olurdu haklısın.. Kaliteleri ve görünümleri farklı doğrudur.. Benzerini taktık diyelim.. :)

Piyasada zaten bunlardan var bunlar çok güzel yanları ve önü yaparsan daha da güzel durur maşallah...

Ön ve yan aklımda var ama ne takacağım ne yakışır araştırma aşamasındayım..

Üstad bu gtd difuzörü bulabilir miyiz sadece solda egzoz çıkışı istiyorum ben.

Ekli dosyalar

• IMG_4221.jpeg
    IMG_4221.jpeg
    45.5 KB · Görüntüleme: 51

Aslında gerçek gti difüzör senin attığın metin abi . @golfaes hocamın taktığı difüzör gti cs modelinin difüzörü.

Gerçek gti difüzör için belirttiğin gibi arka tamponun da tedarik edilmesi gerek.

Bu gti arka tampon + gti difüzör daha maaliyetli sanılsa da aslında kit olarak satın alındığında aynı fiyata geliyor sadece boya masrafı çıkıyor. Bazı esnaflar bu tamponu sette vermeyip cs difüzörü (pianoblack ve plastik flapli olanı) oem tampona takıp bu gti arka tampon ve arka difüzörü ekstradan ilanlıyor ve haliyle kitten daha fazla kar ediyorlar...

Bir ara kunzmann üstünden yurtdışından satılıyordu bu difüzör hala satılıyor mu bilmiyorum eğer almanyada bir eş dost varsa yardımcı olabilir belki. Türkiye de satan hiç görmedim.

Bir ara kunzmann üstünden yurtdışından satılıyordu bu difüzör hala satılıyor mu bilmiyorum eğer almanyada bir eş dost varsa yardımcı olabilir belki. Türkiye de satan hiç görmedim.

@Atesci :) teşekkürler...

@Canlee

Parça Numarası 5H6807568E 9B9 Servisten temin edebilirsin mutlaka lakin arka tampon aynı değil gibi...

https://www.kunzmann.de/shop/en/tun...iffusor-vw-golf-8-viii-genuine-volkswagen.htm

IMG_1948.jpeg

Nedense bu günlerde trafikte karşıma hep
Anemon Mavi mk8,5 golf çıkıyor.

Eldeki mk7,5 olmasa gaza gelip impression mk8,5 almıstım bi tane

Ne alayım ki ?

Gidipte fransız arabası almayacağıma göre

Geriye birtek golf kalıyor. (Manuel olmak sartıyla)

Geri
Üst Alt